MASSIEF HOUTEN BED AMSTERDAM EIKEN WILD

Massief houten bed Amsterdam eiken wild

Massief houten bed Mika met hoofdbord

Massief houten bed Mika met hoofdbord

Houten bed Mika

Het houten bed Mika is luxe van eenvoud. Simpele lijnen, heldere vormen en eerlijk materiaal. Puur design dat in werkelijk alle slaapkamers past. Gemaakt van massief hout uit duurzaam beheerde Duitse wouden. Helemaal met de hand. Puur vakmanschap. Dat geldt ook voor de geïntegreerde poten van het houten bed Mika. Een bijzonder detail van houten bed Mika.

Eenvoud is luxe. Mika is een houten bed met minimalistisch design dat uw slaapkamer een persoonlijke stijl geeft.

Vanaf € 895,00
Nog %1 beschikbaar

Specificaties houten bed Mika:

Merk: Bedaffair
Type: Mika
Materiaal: Massief kern beuken hout
Keurmerk: FSC
Herkomst: Duitsland
Afmeting bed: Alle standaard maten. Maatwerk is mogelijk.
Hoogte uitstap bedzijde: 42 cm
Optie: 3 typen hoofdborden

Het houten bed Mika is exclusief matrassen en lattenbodems.

Bed van zuiver natuur hout

Bedaffair's massief houten bedden zijn duurzaam. Wij bezorgen u een gezonde slaapomgeving. Geen wonder, want de bomen komen uit gezonde, duurzaam, beheerde bossen, Bedaffair laat de bomen tientallen jaren groeien voordat ze, met de grootste zorgvuldigheid, verwerkt worden. Het hout wordt veredeld met zuivere natuurolie. Zo blijven de vele positieve eigenschappen van het hout in uw slaapkamer behouden.

Duits ambachtelijke kwaliteit

Elk massief houten bed van Bedaffair is een uniek stuk, met veel handwerk gemaakt door ervaren meubelmakers volgens de Duitse ambachtelijke traditie. Vakmanschap in houtbewerking wordt bij Bedaffair van generatie op generatie doorgegeven en garandeert de hoge kwaliteit van elke Bedaffair bed.

Duurzaam en waardevast

Bedaffair creërt niet alleen meubelen maar ook waarde. Robuust, stabiel hout schenkt Bedaffair meubelen een lange levensduur. Het behoudt zijn expressieve kracht over de jaren en wint nog aan waarde. Geen ander materiaal veroudert zo waardig als echt natuurhout.

Onderhoud van een houten bed

Voor het onderhoud van een 1 of 2 persoons houten bed Mika en bijpassende nachtkastjes en commodes adviseren wij onze natuurlijke meubelolie.

Levering en bezorging

Bedaffair verzorgt de bezorging en optioneel de montage van het houten bed door geheel Nederland. Naast onze webwinkel, kunt u het assortiment van Bedaffair collectie in onze 800 m2 winkel bezichtigen op Heemstede (Haarlem). Vrij parkeren voor de deur.

Afbeelding met bed wijkt af qua kleur. Kleurstalen zijn in onze showroom aanwezig.

Meer informatie
levertijd 4 - 6 weken
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!