Team 7 tencel topper topmatras eco natuurlatex

Team 7 tencel topper topmatras eco natuurlatex

Bed TALOS met gestoffeerd hoofdbord

Design bed hout TALOS met gestoffeerd hoofdbord Holzmanufaktur

Houten bed TALOS met houten hoofdbord Holzmanufaktur

Het TALOS bed van Holzmanufaktur is authentiek met een uniek karakter. Het massief houten bed heeft licht gebogen hoeken wat het een verfijnde uitstraling geeft. Daarnaast geven de subtiele voeten onder het riante bed ook een uniek contrast in de slaapkamer. De authentieke en ambachtelijke constructie is uiterst stabiel en laat een nette charme achter. Het massief houten bed TALOS wordt volkomen met de hand gemaakt in de Duitse meubelmakerij van Holzmanufaktur. Het hout is met zorgvuldigheid veredeld met biologisch olie en hete was. TALOS geeft een unieke en rustgevende sfeer voor tijdens het slapen.

Het massief houten bed is in 9 verschillende houtsoorten leverbaar. De massief houten kleurstalen zijn in onze showroom aanwezig.

TIP: bekijk de mooie bedrijfsfilm van Holzmanufaktur waar het Step-X bed gemaakt wordt >

Eigenschappen TALOS bed:
- Verkrijgbaar in 9 houtsoorten
- Hoogte van grond tot bovenkant zijpaneel 18,5 cm
- Het TALOS bed kan ook met een gestoffeerd hoofdbord geleverd worden.
- Optie: tegen meerprijs kan de poten worden verhoogd met 5 cm.

Nog %1 beschikbaar

Specificaties van houten bed TALOS:

Merk: Holzmanufaktur
Materiaal: Verkrijgbaar in 9 houtsoorten. 
Massief houten kleurstalen zijn in onze showroom aanwezig.
Afwerking: Biologische olie en hete was van Naturhaus
Keurmerk: PEFC
Herkomst: Duitsland
Afmeting bed: Alle standaard maten. Maatwerk is mogelijk.
Hoogte van grond tot bovenkant frame: 39 cm
Hoogte hoofdbord: 69 cm boven de bovenkant van het frame

Het massief houten bed TALOS aanbod is exclusief matrassen en lattenbodems.

STOFFERING HIMALANA® - Fair Trade wol uit het Himalaya hooggebergte

De stoffering van het massief houten bed TALOS is gemaakt van Himalana® wol. Himalana is de eerste gecertificeerde biologische en fair trade wol uit Tibet. De schapen leven in de Indiase Sangla vallei in de Himalaanse hooggebergte niet ver van de Tibetaanse grens. Het Himalana® wol project combineert biologische certificering, Fair Trade, natuurbescherming, milieuvriendelijkheid en de economie van het traditionele leven in de Himalaya. De Himalaanse schaap is een ras dat een diversiteit aan wol types bezit van uitmuntende kwaliteit. Himalana® wol is enorm veelzijdig en kan voor een breed aantal producten worden gebruikt. Zoals kleding, stoffering en tapijten.

HOLZMANUFAKTUR

Al meer dan 35 jaar perfectie

Het bedrijf Holzmanufaktur is in 1979 opgericht als meubelmakerscollectief. Het op een menselijke samenwerken met elkaar en het onderling vertrouwen is nog altijd de basis van de gemeenschappelijke scheppingskracht. Op dit moment zijn er meer dan 30 meubelmakers en meester-meubelmakers, verkoopmedewerkers en leerjongens, een kokkin en wisselende stagiaires actief bij Holzmanufaktur.

Massief houten bedden en meubels worden bij Holzmanufaktur ontworpen in cooperatie met architecten en meubel designers. Elk bed, nachtkastje, bijzettafeltje of ander meubel van Holzmanufaktur is zeer verfijnd in details en geperfectioneerd in afwerking. Wij tonen u graag een aantal massief houten Holzmanufaktur meesterstukken in onze showroom. Zo ontdekt u de hoogwaardige kwaliteit van authentiek ambachtelijk vakmanschap. Voor inspiratie kunt u in onze webshop de collectie bekijken. Ook is er een prachtige brochure beschikbaar.

Meer informatie
levertijd 6 - 8 weken