Kayori dekbedovertrek SHIZU katoen satijn mint groen biologisch

Kayori dekbedovertrek SHIZU katoen satijn mint groen biologisch

Dormiente Slaapbank ZEDULO 3 Biologisch

Dormiente Slaapbank ZEDULO 3 Biologisch

Houten bed VENETIË massief beuken hout Bedaffair

Het tijdloze design van het houten bed VENETIË maakt het een geliefd ledikant. Het bed heeft een stijlvol en luchtig ontwerp. Het massief kernbeuken is veredeld met natuurlijke plantaardige olie. Puur natuur in de slaapkamer. En dat is wel anders met fineer en mdf, waar gifgassen zoals formaldehyde bij vrijkomt.

Kernbeuken is levendiger dan beuken. De prachtige vlammen in het kernbeuken zijn bij elk VENETIË houten bed anders. Het prachtige kernbeuken hout is uniek wat betreft kleurnuances en nerfverdeling. Zodat het elke slaapkamer een warme en natuurlijke uitstraling geeft.

PUUR DUITS VAKMANSCHAP

Het kernbeuken houten bed VENETIË is gemaakt van puur en eerlijk natuurlijk materiaal. Het kernbeuken massief houten bed is ambachtelijk gemaakt in een kleine Duitse werkplaats. Helemaal met de hand. Puur vakmanschap. Dat geldt ook voor de bijpassende nachtkastjes en commodes, die een bijzondere aanvulling zijn op dit bed. Op de foto wordt het bijpassende nachtkastje met 1 lade Amsterdam getoond. VENETIË is een fijn en tijdloos houten bed van ambachtelijke kwaliteit: heerlijk om in te slapen.

Vanaf € 1.630,00
Nog %1 beschikbaar

SPECIFICATIES VAN MASSIEF HOUTEN BED VENETIË:

Merk: Bedaffair
Type: Venetië
Materiaal: Massief kern beuken hout
Keurmerk: FSC
Herkomst: Duitsland
Afmeting bed: Alle standaard maten. Maatwerk is mogelijk.
Dikte massief beuken: ca. 2,5 cm
Hoogte uitstap bedzijde: ca. 40 cm
Inlegdiepte: ca. 14 cm
Hoogte hoofdbord: ca. 92 cm


Het Venetië beuken houten ledikant aanbod is exclusief matrassen en lattenbodems.


ONDERHOUD VAN MASSIEF HOUTEN BEDDEN

Voor het onderhoud van het beuken houten ledikant Venetië en bijpassende nachtkastjes en commodes adviseren wij onze natuurlijke meubelolie.


RECHTSTREEKSE IMPORT UIT DUITSLAND VOOR PRIMA PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING.

Door rechtstreekse en eigen import van dit massief houten bed is de prijs/kwaliteit zeer gunstig. Onze massief houten bedden vind je in diverse stijlen, leverbaar in diverse hout soorten zoals noten, beuken, eiken en wild eiken. Natuurlijk werken we uitsluitend met hout dat FSC-gekeurd is en/of ecologisch is èn uit Europa afkomstig is.


LEVERING EN BEZORGING

Bedaffair verzorgt de bezorging en optioneel de montage door geheel Nederland. Naast onze webwinkel, kunt u het assortiment van Bedaffair collectie in onze showroom bezichtigen op Amsterdam-IJburg. Vrij parkeren voor de deur. Makkelijk bereikbaar via Tram 26 vanaf het Centraal Station Amsterdam.


Afbeelding met bed kan afwijken qua kleur. Kleurstalen zijn in onze showroom aanwezig.

Meer informatie
levertijd 6 - 8 weken
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!