Houten baby ledikant ecologisch babybed TEAM 7

Houten baby ledikant ecologisch babybed TEAM 7

Slaapbank ZEDULO 1 ecologisch biologisch Dormiente

Slaapbank ZEDULO 1 ecologisch biologisch Dormiente

Houten commode baby ecologische babykamer TEAM 7

De houten commode van het Oostenrijkse TEAM 7 heeft rbndom afgeronde hoeken en is veredeld met natuurlijke plantaardige olie. Geen snufje verf of lak en geen scherpe hoeken. Gewoon 100% veilig, duurzaam en vrij van schadelijke stoffen. De ecologische massief elzen houten commode heeft 3 laden, waarvan de onderste de grootste is en een extra plank om je kindje te verschonen.

Bijzonder detail: van de verschoonplank kun je eenvoudig een boekenplankje maken (zie foto). Het element heeft diverse plankjes en zo kun je de kinderkamer nog gezelliger te maken. Een duurzame kinderkamer dus. Hier heeft TEAM 7 goed over nagedacht.

De laden zijn gemonteerd op soft-close rails en sluiten geruisloos. De laden grepen zijn geïntegreerd in het hout. Zo kunnen er geen losse knopjes van laden in een kindermondje belanden.

De ecologische kindermeubels van TEAM 7 kunt je eenvoudig reinigen met een niet al te vochtig, katoenen doekje.

€ 2.098,00

Specificaties voor de houten commode:

Merk: Team 7
Materiaal: Massief elzen hout
Afwerking: Natuurlijke plantaardige olie
Herkomst: Oostenrijk

Afmeting ladenkast: 86,9x80,0x48,4 cm (hxbxd)
Afmeting verschoonplank: 12,4x80,1x77,2 cm (hxbxd)

Elzenhout commode

Speciaal voor ecologische kinderkamers. Het elzenhout dat TEAM 7 verwerkt komt uit Hongarije. Lekker dichtbij en dat is wel zo duurzaam. De poriën van elzenhout zijn vrij fijn, verspreid en nauwelijks zichtbaar. Elzenhout kent weinig krimp, is goed te bewerken door ambachtelijke meubelmakers en het is weinig elastisch. Het massieve elzenhout dat TEAM 7 speciaal voor alle ecologische kinderbedden, commodes, kasten en onderschuifbedden gebruikt is veredeld met natuurlijke plantaardige olie.

TEAM 7: Ecologisch kindermeubilair uit natuurhout

Natuurlijk van bij het begin. De Team 7 kindermeubelen uit zuiver natuurhout worden uitsluitend met natuurlijke olie veredeld en maken opgroeien in een niet-vervuilde omgeving zonder schadelijke stoffen mogelijk. Hout ondersteunt een gezond binnenklimaat, helpt uw kind goed te slapen en bevordert het concentratievermogen. Zijn warme uitstraling maakt de kinderkamer gezellig en behagelijk. En omdat het er soms onstuimig aan toe kan gaan, heeft Team 7 alle hoeken en kanten van de kindermeubels afgerond. Het MOBILE ecologisch kindermeubilair groeit op een slimme en flexibele manier mee met uw kind en is een trouwe partner voor vele jaren, van baby tot tiener. Het spijlenbed transformeert in een comfortabele sofa. Het eenpersoonsbed kan in een handomdraai worden omgebouwd tot een hoog, halfhoog of stapelbed. En de Team 7 in de hoogte verstelbare schrijftafel zorgt samen met de driedimensionaal instelbare stoel altijd voor een ergonomische zithouding. Wat blijft hetzelfde over alle jaren? Heel veel plaats om de fantasie de vrije loop te laten! Want gordijnen, uitbreidingen en verschillende accessoires brengten kleur in de mobile kinderkamer. Konijn, beer en uil, de dieren van het bos, staan voor de kleurwerelden rose, blauw en groen. De persoonlijke uitvoeringsmogelijkheden maken de kamer van uw kind tot een plekje vol inspiratie om te spelen, op ontdekking te gaan of lekker weg te dromen.

De duurzame verantwoordelijkheid van TEAM 7

Het is onze overtuiging dat een onderneming verantwoordelijkheid voor zijn handelen moet opnemen. Wij staan 100% achter wat we doen. Perfect natuurhouten meubilair voor klanten maken is voor ons belangrijk, maar ook de hele keten die tot dat product leidt, hoort daar onverbrekelijk bij. Daarom behandelen we onze partners, medewerkers en de natuur zoals het hoort: fair.

We houden van hout

We houden van wat we doen en dat merk je aan elk afgewerkt meubel.
Innovatie en pioniersgeest drijven ons. We weten alles over onze bossen en hout als materiaal. We behandelen het met respect en combineren bij zijn verwerking innovatieve technologie met traditioneel vakmanschap.

Meer informatie
levertijd ca 6 - 8 weken
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!