Hoeslaken topper katoen satijn Damai Organic

Hoeslaken topper katoen satijn Damai Organic

Dekbed BIO-HENNEP lente-herfst

Dekbed BIO-HENNEP lente-herfst

Houten ledikant BASIC massief hout bedframe Holzmanufaktur

Het massief houten ledikant BASIC is slank en licht. Het volledig metaalvrij bed heeft een gebogen rugleuning, die in 2 varianten verkrijgbaar is. Het bedframe BASIC is gemaakt van massief hout en veredeld met natuurlijke plantaardige olie en was. De constructie van het bed is zeer stabiel en het design prettig en charmant. Kortom een prachtig, duurzaam bed voor een betaalbare prijs.

Prijzen genoemd zijn exclusief hoofdbord. Hoofdbord is tegen meerprijs verkrijgbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie info@bedaffair.nl of bel 0233036897.

Meer eigenschappen van het BASIC bed:

- Hoogte bedframe: 39 cm (van grond tot bovenkant frame) 
- Poten kunnen optioneel worden verhoogd met 5 cm
- Poten kunnen optioneel worden afgerond
- Inlegdiepte 10, 13 of 16 cm
- Verkrijgbaar in 8 verschillende houtsoorten
- Metaalvrij

Nog %1 beschikbaar

SPECIFICATIES VAN BED BASIC:

Merk: Holzmanufaktur
Materiaal: Massief hout tot in de kern
Houtsoorten: Verkrijgbaar in 8 verschillende houtsoorten verkrijgbaar; kernbeuken, beuken, ahorn, wildeiken geborsteld, eiken, kersen, wild noten en noten. Kleurstalen zijn in onze showroom aanwezig.
Afwerking: Biologische olie en hete was van Naturhaus.
Keurmerk: FSC
Herkomst: Duitsland
Afmeting bed: Alle standaard maten. Maatwerk is mogelijk.
Inlegdiepte: 10, 13 en 16 cm
Hoogte: 39 cm (vanaf de grond tot bovenkant zijpaneel)
Hoogte hoofdbord: 84 cm (vanaf de grond tot bovenkant hoofdbord)

Het massief houten design bed BASIC aanbod is exclusief matrassen.

ONDERHOUD VAN MASSIEF HOUTEN BEDDEN

Voor het onderhoud van het massief houten design bed BASIC en bijpassende nachtkastjes en commodes adviseren wij onze natuurlijke meubelolie.

HOLZMANUFAKTUR

Al meer dan 35 jaar perfectie.

Het bedrijf Holzmanufaktur is in 1979 opgericht als meubelmakerscollectief. Het op een menselijke samenwerken met elkaar en het onderling vertrouwen is nog altijd de basis van de gemeenschappelijke scheppingskracht. Op dit moment zijn er meer dan 30 meubelmakers en meester-meubelmakers, verkoopmedewerkers en leerjongens, een kokkin en wisselende stagiaires actief bij Holzmanufaktur.

Massief houten bedden en meubels worden bij Holzmanufaktur ontworpen in cooperatie met architecten en meubel designers. Elk bed, nachtkastje, bijzettafeltje of ander meubel van Holzmanufaktur is zeer verfijnd in details en geperfectioneerd in afwerking. Wij tonen u graag een aantal massief houten Holzmanufaktur meesterstukken in onze showroom. Zo ontdekt u de hoogwaardige kwaliteit van authentiek ambachtelijk vakmanschap. Voor inspiratie kunt u in onze webshop de collectie bekijken. Ook is er een prachtige brochure beschikbaar.

Meer informatie
levertijd 6 - 8 weken