MASSIEF HOUTEN BED AMSTERDAM EIKEN WILD

Massief houten bed Amsterdam eiken wild

Houten ledikant bed Amsterdam beuken hout

Het prachtige massief houten ledikant bed Amsterdam geeft door het zwevend design een ruimtelijk effect in uw slaapkamer. Het houten ledikant Amsterdam van beuken hout is met natuurlijke oliën behandeld. Elk houten bed van Bedaffair is uniek wat betreft kleurnuances en nerfverdeling en geeft een warme en natuurlijke uitstraling aan uw slaapkamer. Met het trendy design krijgt uw slaapkamer uw persoonlijke stijl.

Kern beuken hout voor bedden

Beukenhout heeft een licht geelachtige tot roze-bruine kleur. Bij regelmatige inwerking van zonlicht wordt de kleur iets lichter. De houttekening van beukenhout is uiterst uniform en fijn. De poriën zijn klein en gelijkmatig verdeeld. Eerder schreven wij al over het unieke ontwerp en vakkundige fabricage van onze houten bedden en ledikanten. 

FSC gecertificeerd

Vanaf € 1.795,00
Nog %1 beschikbaar

Specificaties houten ledikant bed Amsterdam beuken hout:

Merk: Bedaffair
Materiaal: Massief kern beuken hout
Keurmerk: FSC
Herkomst: Duitsland
Afmeting bed: Alle standaard maten. Maatwerk is mogelijk.
Hoogte uitstap bedzijde: 43 cm
Hoogte hoofdbord: 88 cm

Het Amsterdam houten ledikant is exclusief matrassen en lattenbodems.

Onderhoud van houten bedden

Voor het onderhoud van de 1 en 2 persoons houten bed Amsterdam en bijpassende nachtkastjes en commodes adviseren wij onze natuurlijke meubelolie.

Levering en bezorging

Bedaffair verzorgt de bezorging en optioneel de montage door geheel Nederland. Naast onze webwinkel, kunt u het assortiment van Bedaffair in onze grote 800 m2 winkel bezichtigen te Heemstede (Haarlem). Vrij parkeren voor de deur.

Afbeelding met bed wijkt af qua kleur. Kleurstalen zijn in onze showroom aanwezig.

Meer informatie
levertijd ca. 8 - 10 weken