Latex hoofdkussen FLEXOPILLO MED natuurlatex kussen Dormiente

Latex hoofdkussen FLEXOPILLO MED natuurlatex kussen Dormiente

Alpenden kussen Zirbenpillo Med natuurlatex hoofdkussen Dormiente

Alpenden kussen Zirbenpillo Med natuurlatex hoofdkussen Dormiente

Katoen bio percal kussensloop Wit (2 st) Damai Organics biologisch percal katoen

Het bio katoen uni kussensloop van Damai is uitgevoerd in superzachte katoen percal en heeft een opening aan de zijkant. Het kussensloop is wit en is per 2 verpakt. Het kussensloop is in vele verschillende maten te verkrijgen. Check de voorraad hieronder bij 'kussen-maat'.

Voordelen van dit bio katoen kussensloop

Het bio katoen kussensloop van Damai Organic is gemaakt van 100% superzachte bio katoen percal en voelt heerlijk zacht aan. Een superzacht 100% bio kussensloop. Damai is uniek in zijn schone productieproces. Er worden geen verfstoffen op basis van zware metalen gebruikt, maar zoveel mogelijk plantaardige verfstoffen. Een heerlijk schoon kussensloop om lekker op te slapen.

Biologisch katoen

 

Vanaf € 43,95
Nog %1 beschikbaar

Productspecificaties van wit biologisch percal kussensloop:

Merk: Damai organics
Type: kussensloop per 2 verpakt
Materiaal: 100 % biologisch katoen (GOTS)
Kleur: Wit
Wasbaar: ja, tot op 60 graden, drogen op lage temperatuur.
Hypoallergeen: Ja, zeer geschikt voor allergie gevoelige mensen en kinderen.
Keurmerk: GOTS

Het schone van 100% biologisch katoen

Het 100% biologisch katoen uit Turkije is nooit in aanraking geweest met pesticiden en andere nare chemicaliën en daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). U weet dus zeker dat uw bio katoen kussensloop 100% eco is: van katoenzaadje tot garen tot overtrek of kussensloop. Beter voor u en beter voor de wereld. Zeker als u weet dat voor iedere 1-persoons overtrek gemiddeld een kilo nare chemicaliën nodig is.

Het fijne van een schoon productieproces

Damai Organic gebruikt in het verdere productieproces van deze bio katoen kussensloop geen verfstoffen op basis van zware metalen. En werkt zoveel mogelijk met plantaardige verfstoffen. Daarnaast wordt formaldehyde absoluut niet gebruikt. Damai organic bio katoen kussenslopen zijn dan ook huidvriendelijk. De kussenslopen van Damai Organic bieden de juiste bescherming voor uw kussens en voor uw huid.

Meer informatie
levertijd Direct leverbaar