Kinderdekbed katoen zomer wasbaar 300 g biologisch Bedaffair

Kinderdekbed katoen zomer wasbaar 300 g biologisch Bedaffair

Matras oplegger katoen FIRENZE katoenen onderdeken wasbaar Prolana

Matras oplegger katoen FIRENZE katoenen onderdeken wasbaar Prolana

Katoenen dekbed lente herfst biologisch wasbaar Bedaffair

Een fijn dekbed met 100% biologisch katoenen vulling (wasbaar). Speciaal voor koudere nachten in de lente en herfst. Het katoenen dekbed is gevuld met 980 gram katoen. De tijk is van prachtig, glanzend biologisch katoen satijn.

De katoen in de mooie, ambachtelijk geproduceerde, Bedaffair dekbedden zijn vrij van pesticiden. De katoen is niet gebleekt en ongeverfd. U weet dus zeker dat uw dekbed 100% eco is: van katoenzaadje tot garen tot dekbed. Beter voor u en beter voor de wereld. Zeker als u weet dat voor iedere kilo katoen gemiddeld een kilo nare chemicaliën nodig is. 

De isolerende eigenschappen van katoen zijn niet zo sterk als bij andere natuurlijke materialen. Dit betekent dat een katoenen dekbed bij koude nachten slechts voor diegenen geschikt is, die het bijzonder snel warm hebben of zomer en winter een warme slaapkamer hebben.

- Het dekbed wordt standaard met katoenen bandjes geleverd. En is koppelbaar met alle Bedaffair dekbedden. Met een zomerdekbed creëert u zo eenvoudig een 4-seizoenen dekbed. Elk zomer dekbed van BEDAFFAIR is toepasbaar.

Alles op een rij:

- Biologisch katoen
- 100% plantaardig
- Hypo-allergeen
- Wasbaar op 60 graden

Vanaf € 215,00
Nog %1 beschikbaar

Belangrijke specificaties katoenen dekbed:

Merk: Bedaffair
Materiaal: 100% biologisch katoen, kbA
Tijk: 100% biologisch katoen satijn kbA
Warmteklasse: 4
Geschikt voor: Koudere nachten in de lente en herfst
Maten: 140x220, 200x220 cm en 240x220 cm
Soort: 1-delig zomerdekbed van katoen

Kleur: Off-white
Warmte type: Voor koudere nachten of mensen die het zeer snel warm hebben 
Gewichtsklasse: licht
Onderhoud: Dekbed dagelijks opschudden, regelmatig luchten
Wasbaar: Ja, op 60 graden

Het schone van 100% biologisch katoen

Het 100% biologische katoen uit India is nooit in aanraking geweest met pesticiden en andere nare chemicaliën en daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). U weet dus zeker dat het dekbedje van uw kind 100% eco is: van katoenzaadje tot garen tot dekbed. Beter voor uw kleine en beter voor de wereld. Zeker als u weet dat voor iedere kilo katoen gemiddeld een kilo nare chemicaliën nodig is.

Anti allergisch

Katoen is anti-allergeen. Het zomerdekbed van katoen is wasbaar op 60 graden. Een prettig idee als je last van allergie hebt.

Zorgeloos bestellen en gratis thuisbezorgd

Zorgeloos online bestellen of bezoek onze showroom. Bij Bedaffair.nl kunt u makkelijk online bestellen en betalen. Uw bestelling wordt gratis thuisbezorgd. Naast onze webwinkel, kunt u veel van het assortiment van Bedaffair in onze showroom bezichtigen op Amsterdam-IJburg. Vrij parkeren voor de deur. Makkelijk bereikbaar via Tram 26 vaaf het Centraal Station Amsterdam.

Meer informatie
levertijd 4 - 5 weken
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!