Luxe topper NUBA natuurlatex met zijde Prolana

Luxe topper NUBA natuurlatex met zijde Prolana

Biologisch kinderkussen wol Prolana Bobo 40x60

Biologisch kinderkussen wol Prolana Bobo 40x60

Katoenen dekbed zomer FIRENZE biologisch Prolana

Een katoenen dekbed dat gevuld en omhuld is met biologisch katoen (kbA). Katoen heeft een lage isolatiewaarde, dus warmt het moeilijk op. Dit katoenen dekbed van Prolana is dus ideaal bij warme nachten en voor mensen die het snel warm hebben.

De lagen biologisch katoen zijn meegestikt met de biologisch katoenen tijk zodat de katoenen vulling goed op zijn plek blijft zitten. Het katoenen dekbed is wasbaar en zeer huidvriendelijk. Dit katoenen dekbed is ook bijzonder geschikt voor mensen met huisstofmijtallergie.

Biologisch katoen

Vanaf € 189,00
Nog %1 beschikbaar

Belangrijke specificaties katoenen dekbed Firenze:

Merk: Prolana
Materiaal: 100% biologisch katoen
Tijk: 100% biologisch katoen satijn kbA
Warmteklasse: 4
Geschikt voor: Warme nachten in de zomer, lente en herfst.
Soort: 1-delig zomerdekbed van katoen

Kleur: Off-white
Warmte type: Voor warme nachten of mensen die het zeer snel warm hebben 
Gewichtsklasse: zeer licht
Vulgewicht:
135 x 200 cm: 650g
200 x 220 cm: 1100g

Koel slapen met Prolana

Dit verkoelende katoenen zomer dekbed is uitermate geschikt voor warme zomers en warme nachten in de zomer, lente en herfst. Alleen een laken is soms niet altijd even prettig om onder te slapen. Een licht en verkoelend katoenen dekbed voor de zomer is dan veel comfortabeler. Het katoenen zomer dekbed heeft weinig isolatie waarde en warmt dus moeilijk op. Daardoor voelt een katoenen dekbed koeler aan. De tijk van het Prolana is gemaakt van zacht en ademend biologisch katoen satijn.

Zorgeloos bestellen en gratis thuisbezorgd

Zorgeloos online bestellen of bezoek onze showroom. Bij Bedaffair.nl kunt u makkelijk online bestellen en betalen. Uw bestelling wordt gratis thuisbezorgd. Naast onze webwinkel, kunt u veel van het assortiment van Bedaffair in onze 800 m2 showroom bezichtigen te Heemstede. Vrij parkeren voor de deur. Makkelijk bereikbaar via de bus vanaf station Haarlem of Hoofddorp.

De Premium kwaliteit van Prolana

Van baby slaapzak tot dekbed, van matras tot hoofdkussen - elk Prolana product levert een actieve gezondheidsbijdrage. Want Prolana gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen. Het bedrijf verwerpt agrarische chemie, zoals pesticiden en chemische meststof. En dat komt niet alleen ten goede van u, als ook van alle mensen, die meewerken aan de ontwikkeling en productie van een Prolana produkt. Een wereld die vrij is van schadelijke stoffen is reeds lang verleden tijd. Daarom worden alle Prolana producten streng getest door onafhankelijke laboratoria. En dat betekent dat Prolana producten zo arm als mogelijk zijn aan schadelijke stoffen. Waar mogelijk gebruikt Prolana biologisch gecertificeerde grondstoffen. De natuurlijke materialen, welke nog geen biologische certificering kunnen krijgen, worden ingekocht bij bedrijven, die de eigenaren van Prolana persoonlijk kennen. De gehele productieketen, die start bij de ruwe materialen, komt overeen met de standaarden van IVN, GOTS, en FSC®.

Vakmanschap

Alle Prolana dekbedden worden met de hand gemaakt in de eigen werkplaats in Duitsland vlakbij de Bodensee.

Meer informatie
levertijd Circa 4-6 weken
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!