Secretaire design Com:Ci massief hout Holzmanufaktur

Secretaire design COM:CI Massief Hout Holzmanufaktur

Kayori bio molton topper matrasbeschermer biologisch katoen

Kayori bio molton topper matrasbeschermer biologisch katoen

Kayori hoeslaken katoen SHIZU Donkerblauw biologisch

Kayori's hoeslaken SHIZU is duurzaam geproduceerd in het prachtige Portugal. Dat vinden wij lekker lokaal in Europa. Bij het produceren van de perkal hoeslaken van Kayori maken ze gebruik van de fijnste en zachtste katoenen garens. Dus zijn deze mooie hoeslakens van goede en knipserende, zachte kwaliteit. Door het elastiek rondom blijft het hoeslaken altijd goed om uw matras zitten. Het biologisch katoenen hoeslaken SHIZU is geschikt voor matrassen tot 35 cm dik. Uiteraard zijn de Kayori percal hoeslakens zijn in diverse kleuren en maten beschikbaar.

Lees hier meer over het eerlijke merk Kayori >

  

Vanaf € 32,95
Nog %1 beschikbaar

SPECIFICATIES KAYORI SHIZU PERKAL HOESLAKEN DONKERBLAUW:

Merk: Kayori
Type: Shizu
Materiaal: 100% biologisch perkal katoen (GOTS & Fairtrade certificaat).
Kleur: Donkerblauw
Kwaliteit: 200 tc percal weving
Oorsprong: Portugal

Hoekhoogte: 15 tot 35 cm
Model: Hoeslaken met elastiek in de rand
Voelswaarde: Zacht, aangenaam, glad
Onderhoud: Wassen op 40 graden in de wasmachine.

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ:

- 100% biologische perkal katoen
- 200 tc percal weving biologisch katoen
- Huidvriendelijk
- Duurzaam en verantwoord geproduceerd
- Was na was kleurecht
- Perfecte pasvorm door multiform elastiek

HET SCHONE EN EERLIJKE VAN 100% BIOLOGISCH KATOEN

De Kayori perkal hoeslakens bestaan uit 100% biologisch katoen. Dit garandeert dat het katoen is verbouwd zonder gebruik te maken van nare pesticiden en chemicaliën. En dat is prettig om te weten als u beseft dat katoen, na koffie, het meeste bespoten gewas is op aarde.

WIE IS KAYORI?

In de huidige wereld moet alles beter, groter, duurder en vooral sneller. Kayori doet daar niet aan mee. Voor Kayori is het beschermen van de aarde een verplichting, geen bedrijfsmodel. Nog steeds wordt het overgrote deel van alle textielproducten op niet-verantwoorde manier geproduceerd. Als je Kayori producten gebruikt weet je zeker dat jouw aankoop op een verantwoorde, duurzame manier is vervaardigd. Zonder gebruik van schadelijke stoffen en onder goede omstandigheden voor mens, dier en omgeving.

Missie van Kayori

Kayori, happiness in every day moments. Het zijn de kleine dingen die het doen in het leven. We vergeten ze vaak, maar zijn juist deze kleine dingen die een groot verschil maken in de wereld waarin we leven. De meest kostbare momenten van ongecompliceerd geluk bevinden zich vaak direct onder onze ogen. Bewustzijn is het uitgangspunt van Kayori. Kwaliteit in plaats van kwantiteit. Kayori geniet van de pure producten die het maakt, met passie voor het duurzame productieproces en met oog voor detail. Én betaalbaar voor iedereen.

Meer informatie
levertijd ca 3 - 7 werkdagen