TEAM 7 bed LUNETTO met houten hoofdbord metaalvrij

TEAM 7 bed LUNETTO met houten hoofdbord metaalvrij

Kayori dekbedovertrek SAKURA biologisch katoen satijn wit

Kayori dekbedovertrek SAKURA biologisch katoen satijn wit

Kayori hoeslaken SHIZU biologisch katoen perkal eco

Kayori perkal hoeslaken SHIZU is gemaakt van100% biologisch katoen en lokaal geproduceerd in Portugal. Mooi en zacht hoeslaken gemaakt van de fijnste biologisch katoenen garens. Het SHIZU perkal hoeslaken heeft elastiek rondom, zodat het hoeslaken goed om het matras blijft zitten. Het hoeslaken is geschikt voor matrassen met een dikte tot 35 cm.

Kayori

Kayori is een nieuw Nederlands merk. Kayori betekent rust. Het laten herstellen van lichaam en geest. Bewustzijn is het uitgangspunt, kwaliteit in plaats van kwantiteit. Kayori wil de kleine dingen die er toe doen in het leven benadrukken. Te genieten van de mooie dingen in ons leven. Geniet van een energieke dag, kom tot rust in de natuur en leer de imperfecties van het leven te accepteren. Elk Kayori product wordt dan ook met respect voor onze planeet gemaakt en op een verantwoorde manier. 

Ultieme doel van Kayori is om bewuste consumptie aantrekkelijk en voor iedereen toegankelijk te maken. Resultaat: perfecte balans tussen prijs, stijl en kwaliteit.

Lees hier meer over het prachtige merk Kayori >

Oeko-tex 100  Fairtrade gecertificeerd GOTS gecertificeerd

Vanaf € 32,95
Nog %1 beschikbaar

SPECIFICATIES KAYORI SHIZU PERKAL HOESLAKEN WIT:

Merk: Kayori
Type: Shizu
Materiaal: 100% biologisch perkal katoen (GOTS & Fairtrade certificaat).
Kleur: wit
Kwaliteit: 200 tc percal weving
Oorsprong: Portugal

Hoekhoogte: 35 cm
Model: Hoeslaken met elastiek in de rand
Voelswaarde: Zacht, aangenaam, glad
Onderhoud: Wassen op 40 graden in de wasmachine.

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ:

- 100% biologische perkal katoen
- 200 tc percal weving biologisch katoen
- Huidvriendelijk
- Duurzaam en verantwoord geproduceerd
- Was na was kleurecht
- Perfecte pasvorm door multiform elastiek

HET SCHONE EN EERLIJKE VAN 100% BIOLOGISCH KATOEN

De Kayori perkal hoeslakens bestaan uit 100% biologisch katoen en zijn voorzien van het GOTS, en Fairtrade keurmerk. Dit garandeert dat tijdens de hele productieketen is gecontroleerd of de katoen op een biologische wijze is verbouwd, of de katoen op een milieuvriendelijke wijze is verwerkt en of de arbeidsomstandigheden van het gehele productieproces voldoen aan de sociale standaard.

WIE IS KAYORI?

In de huidige wereld moet alles beter, groter, duurder en vooral sneller. Kayori doet daar niet aan mee. Voor Kayori is het beschermen van de aarde een verplichting, geen bedrijfsmodel. Nog steeds wordt het overgrote deel van alle textielproducten op niet-verantwoorde manier geproduceerd. Als je Kayori producten gebruikt weet je zeker dat jouw aankoop op een verantwoorde, duurzame manier is vervaardigd. Zonder gebruik van schadelijke stoffen en onder goede omstandigheden voor mens, dier en omgeving.

Missie van Kayori

Kayori, happiness in every day moments. Het zijn de kleine dingen die het doen in het leven. We vergeten ze vaak, maar zijn juist deze kleine dingen die een groot verschil maken in de wereld waarin we leven. De meest kostbare momenten van ongecompliceerd geluk bevinden zich vaak direct onder onze ogen. Bewustzijn is het uitgangspunt van Kayori. Kwaliteit in plaats van kwantiteit. Kayori geniet van de pure producten die het maakt, met passie voor het duurzame productieproces en met oog voor detail. Én betaalbaar voor iedereen.

Meer informatie
levertijd ca. 0 - 5 werkdagen
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!