Damai splittopper katoen satijn duurzaam

Damai splittopper katoen satijn duurzaam

Damai jersey hoeslaken biologisch katoen

Damai jersey hoeslaken biologisch katoen

Kayori hoeslaken splittopper perkal katoen

Het splittopper hoeslaken met enkele split van Kayori is gemaakt van knipserend katoen perkal. Dit splittopper hoeslaken heeft een split van 90 cm. Uw matrassen en topper kunnen dus moeiteloos afzonderlijk van elkaar bewegen. Kayori heeft het splittopper hoeslaken gemaakt van 100% biologisch katoen. De weving is perkal, dat een beetje knispert. Door het elastiek in de rand blijft het splittopper hoeslaken goed op zijn plaats. Het splittopper hoeslaken is geschikt voor een topper tot 10 cm dik.

Het topper hoeslaken met enkel split is gemaakt van 100% biologisch perkal katoen. De diverse keurmerken garanderen je dat er geen nare pesticiden en chemicaliën meer in zitten. Een splittopper hoeslaken dat verantwoord en duurzaam is.

Lees hier meer over het prachtige merk Kayori >

   GOTS gecertificeerd 

Vanaf € 44,95
Nog %1 beschikbaar

SPECIFICATIES DUBBELE SPLIT TOPPER HOESLAKEN:

Merk: Kayori
Type: Shizu
Materiaal: 100% biologisch perkal katoen (GOTS & Fairtrade certificaat).
Kleur: Verkrijgbaar in 8 kleuren
Kwaliteit: 200 tc percal weving
Oorsprong: Portugal

Hoekhoogte: 10 cm
Model: Hoeslaken met elastiek in de rand
Voelswaarde: Zacht, aangenaam, glad
Onderhoud: Wassen op 40 graden in de wasmachine.

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ:

- 100% biologische perkal katoen
- 200 tc percal weving biologisch katoen
- Huidvriendelijk
- Duurzaam en verantwoord geproduceerd
- Was na was kleurecht
- Perfecte pasvorm door multiform elastiek

TOPPER HOESLAKEN MET ENKELE SPLIT

Een splittopper hoeslaken met enkele split is ideaal voor toppers en verstelbare bedden en boxspring waarvan alleen de bovenzijde afzonderlijk bewegen kan. Zo blijft het bed met het opmaken en aankleden met bedlinnen toch een mooi geheel vormen.

HET SCHONE EN EERLIJKE VAN 100% BIOLOGISCH KATOEN

De Kayori perkal hoeslakens voor splittoppers is gemaakt van 100% biologisch katoen en zijn voorzien van het GOTS keurmerk. Dit garandeert dat tijdens de hele productieketen is gecontroleerd of de katoen op een biologische wijze is verbouwd, of de katoen op een milieuvriendelijke wijze is verwerkt en of de arbeidsomstandigheden van het gehele productieproces voldoen aan de sociale standaard.

WIE IS KAYORI?

In de huidige wereld moet alles beter, groter, duurder en vooral sneller. Kayori doet daar niet aan mee. Voor Kayori is het beschermen van de aarde een verplichting, geen bedrijfsmodel. Nog steeds wordt het overgrote deel van alle textielproducten op niet-verantwoorde manier geproduceerd. Als je Kayori producten gebruikt weet je zeker dat jouw aankoop op een verantwoorde, duurzame manier is vervaardigd. Zonder gebruik van schadelijke stoffen en onder goede omstandigheden voor mens, dier en omgeving.

MISSIE VAN KAYORI

Kayori, happiness in every day moments. Het zijn de kleine dingen die het doen in het leven. We vergeten ze vaak, maar zijn juist deze kleine dingen die een groot verschil maken in de wereld waarin we leven. De meest kostbare momenten van ongecompliceerd geluk bevinden zich vaak direct onder onze ogen. Bewustzijn is het uitgangspunt van Kayori. Kwaliteit in plaats van kwantiteit. Kayori geniet van de pure producten die het maakt, met passie voor het duurzame productieproces en met oog voor detail. Én betaalbaar voor iedereen.

Meer informatie
levertijd ca 2 - 5 werkdagen
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!