Dormiente bed BELUGA massief hout (in 10 houtsoorten leverbaar)

Dormiente bed BELUGA massief hout (in 10 houtsoorten leverbaar)

Houten bijzettafel DONNA rechthoekig Holzmanufaktur

Houten bijzettafel DONNA rechthoekig Holzmanufaktur

Kayori jersey hoeslaken Shizu biologisch katoen

De Kayori jersey hoeslakens zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. De gebreide katoen voelt heerlijk zacht en soepel. Daarnaast is jersey katoen rekbaar. Met  elastiek rondom blijft het hoeslaken goed om het matras zitten. De Kayori Shizu jersey hoeslaken zijn extra hoog en hebben een hoekhoogte van 40 cm. Ideaal voor hoge matrassen.

De beste en fijnste biologische katoen garens zijn gebreid, waardoor er een elastische en zeer zachte stof ontstaat. Bij uitstek geschikt voor hoeslakens. Het Shizu jersey hoeslaken van Kayori is voorzien van verschillende keurmerken. Je hebt hierdoor als klant de garantie van een duurzaam product, goed voor mens, dier én omgeving.

Let op: dit jersey hoeslaken bevat 5% lycra.

Eigenschappen jersey hoeslaken Shizu: 

- Gemaakt van 160 gram jersey-katoen met 5% lycra
- Gebruik van de beste en fijnste biologische katoen garens
- Geschikt voor matrassen met een dikte tot 35 cm
- Elastiek rondom, waardoor het hoeslaken altijd goed past
- Verpakt in een mooie opbergzak van eigen stof
- Verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren

 BSCI GOTS Oekotex 100

Vanaf € 27,95
Nog %1 beschikbaar

SPECIFICATIES SHIZU JERSEY HOESLAKEN KAYORI:

Merk: Kayori
Materiaal: 95% biologisch katoen jersey met 5% lycra (GOTS certificaat).
Kleur: verkrijgbaar in 8 kleuren
Kwaliteit: 160 gram/m2
Oorsprong: Portugal

Hoekhoogte: 40 cm
Model: Hoeslaken met elastiek in de rand
Voelswaarde: Zacht, elastisch, warm
Onderhoud: Wassen op 40 graden in de wasmachine, 60 graden kan ook. Mag in de droger. Het ziet er mooier uit als u het strijkt, maar voelt ongestreken even lekker.

KAYORI

De producten van Kayori zijn geïnspireerd op eeuwenoude Japanse wijsheden, waarin het bewustzijn en de schoonheid van natuurlijke materialen centraal staan. Het beddengoed van Kayori staat voor duurzaamheid en kwaliteit van pure en hoogwaardige vezels in een eenvoudige stijl die wordt verrijkt door het gebruik van subtiele texturen, rijke kleuren en verfijnde details. Het heeft geleid tot eigentijdse ontwerpen die passen bij een milieubewuste levensstijl. Rustiek en elegant beddengoed, vervaardigd volgens een verantwoorde productieketen.

HOESLAKEN

Een hoeslaken is een laken dat als een hoes om het matras past. Hoeslakens hebben elastiek op de hoeken zodat het goed blijft zitten en comfortabel slaapt. Tussen een hoeslaken en een matras gebruik je een molton. Die beschermt het matras verder tegen vuil. De hoeslakens zijn van verschillende materialen.

BSCI keurmerk

Dit Kayori hoeslaken is ontwikkeld volgens de richtlijnen van het BSCI initiatief waarmee wordt getracht de arbeidsomstandigheden binnen het gehele productieproces te verbeteren. Hieronder wordt verstaan het recht op een veilige werkomgeving, verbod op dwang- en kinderarbeid en het recht op vakbondsvrijheid.

GOTS keurmerk

Dit Kayori hoeslaken is voorzien van het GOTS label. Dit staat voor Global Organic Textile Standard. Het is een belangrijk label binnen de textielindustrie. Het is bedoeld om o.a. biologisch katoen verder te ontwikkelen tot een duurzaam artikel. De eisen voor de biologische katoen teelt liggen vast in Europese regels.

Meer informatie
levertijd ca. 1 week
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!