Dormiente matras zeegras - natuurlatex Natuur Puur 18

Dormiente matras zeegras - natuurlatex Natuur Puur 18

Kayori kussensloop offwhite bio-katoen 60x70 cm

Kayori kussensloop offwhite bio-katoen 60x70 cm

Kayori jersey topper hoeslaken KYOTO

Een heerlijk, zacht en knuffelig jersey topper hoeslaken van Kayori. Jersey topper hoeslakens zijn rekbaar en hebben stretch. Het Kayori Kyoto hoeslaken is gemaakt van 95% gebreid biologisch katoen en 5% lycra. Door het elastiek rondom blijft het jersey hoeslaken goed om de topper zitten.

- Luxe kwaliteit 220 gram gebreid katoen met 5% lycra.
- Dubbel jersey kwaliteit, hoogwaardig en extra duurzaam
- Geschikt voor toppers en topdekmatrassen met een hoogte tot 15 centimeter
- Speciale ingeweven hoeken voor een perfecte pasvorm
- en zul je nooit last hebben van opstaande hoeken van het matras.

GOTS gecertificeerd bio katoen  Oeko tex made in green

Vanaf € 37,95
Nog %1 beschikbaar

SPECIFICATIES TOPPER HOESLAKEN:

Merk: Kayori
Type: Kyoto
Materiaal:  100% biologisch katoen
Kleur: Verkrijgbaar in 6 kleuren
Kwaliteit: Jersey - GOTS katoen
Oorsprong: Portugal

Hoekhoogte: tot 15 cm
Model: Hoeslaken met rondom elastiek
Voelswaarde: Zacht, elastisch, glad
Onderhoud: Wassen op 40 graden in de wasmachine.

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ

Jersey biologisch katoen is een gebreide katoen. Gebreide katoen is rekbaar. Het jersey hoeslaken voelt lekker zacht en knuffelig aan. Het hoeslaken is voorzien van een elastiek rondom, waardoor het gemakkelijk om het matras te bevestigen is. Het hoeslaken is geschikt voor topper matrassen met een hoogte tot 15 centimeter. Door de speciale ingeweven hoeken heeft het hoeslaken een perfecte pasvorm en zul je nooit last hebben van opstaande hoeken van het matras.

WIE IS KAYORI?

In de huidige wereld moet alles beter, groter, duurder en vooral sneller. Kayori doet daar niet aan mee. Voor Kayori is het beschermen van de aarde een verplichting, geen bedrijfsmodel. Nog steeds wordt het overgrote deel van alle textielproducten op niet-verantwoorde manier geproduceerd. Als je Kayori producten gebruikt weet je zeker dat jouw aankoop op een verantwoorde, duurzame manier is vervaardigd. Zonder gebruik van schadelijke stoffen en onder goede omstandigheden voor mens, dier en omgeving.

MISSIE VAN KAYORI

Kayori, happiness in every day moments. Het zijn de kleine dingen die het doen in het leven. We vergeten ze vaak, maar zijn juist deze kleine dingen die een groot verschil maken in de wereld waarin we leven. De meest kostbare momenten van ongecompliceerd geluk bevinden zich vaak direct onder onze ogen. Bewustzijn is het uitgangspunt van Kayori. Kwaliteit in plaats van kwantiteit. Kayori geniet van de pure producten die het maakt, met passie voor het duurzame productieproces en met oog voor detail. Én betaalbaar voor iedereen.

Meer informatie
levertijd Circa 0 - 7 werkdagen
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!