SALE Yumeko hoeslaken Dusty Rose katoen satijn

SALE Yumeko hoeslaken Dusty Rose katoen satijn

Damai splittopper katoen satijn duurzaam

Damai splittopper katoen satijn duurzaam

Kayori plaid TIBET linnen wol

Deze superzachte plaid TIBET van Kayori is gemaakt van een linnen - wol combinatie. Een linnen - wol plaid is niet alleen heerlijk om onder kruipen, maar ook duurzaam en multifunctioneel. De plaid is prachtig op jouw (natuurlijke) zitbank, warm op het terras en natuurijk op bed. Pure verwennerij voor jezelf.

De plaids van Kayori worden gemaakt van de allerzachtste wol van geiten in de Perzische Hooglanden. De geiten worden niet geschoren maar gekamd. Daarna gaan de mooiste wol vezels naar Florence, Italie. Met een speciale techniek wordt de wol zorgvuldig verweven met een lichte linnendraad. Door deze Italiaanse ambachtelijke techniek heeft het TIBET plaid een buitengewoon hoogwaardige kwaliteit.

- Vrij van nare chemicaliën en pesticiden
- Afkomstig van geiten uit de Himalaya
- Gemaakt van 50% linnen en 50% wol
- Made in Florence, Italy
- Afmeting 150/220 en 150/250
- Verpakt in een mooie opbergzak
- Anti-allergeen

€ 199,95

Specificaties Tibet plaid:

Merk: Kayori
Product: plaid Tibet
Materiaal: 50% linnen - 50 % perzische wol
Afmeting: 150x220 cm en 150x250 cm
Kleur: Anthracite (heeft meer weg van grijsgroen)
Kwaliteit: geweven

Mooi en duurzaam

Het Tibet plaid is ongelovelijk zacht. De wol is afkomstig van Perzische gekamde geiten. In het mooie Florence, Italië wordt de wol verder verwerkt tot een soepele, zeer zachte plaid.

KAYORI

De eeuwenoude Japanse wijsheid leert ons het leven terug te brengen tot de kern en af en toe een stapje terug te doen, te genieten van al het moois om ons heen en te accepteren wie we zijn. Geïnspireerd door de vanzelfsprekendheden om ons heen, ontwerpen we producten waarvan de eenvoudige stijl wordt verrijkt door subtiele texturen, rijke kleuren en verfijnde details. Het resultaat is een verfijnd, ontspannen en mooi ingericht huis.

Meer informatie
levertijd ca 1 - 5 werkdagen