Kayori Shizu dekbedovertrek WIT biologisch perkal katoen

Kayori Shizu dekbedovertrek WIT biologisch perkal katoen

Kayori tencel dekbedovertrek Izakaya Groen

Kayori tencel dekbedovertrek Izakaya Groen

Kayori Shizu hoeslaken GROEN duurzaam katoen

Het Kayori perkal hoeslaken SHIZU in groen is gemaakt van duurzaam katoen. Doordat Kayori de mooiste en fijnste  biologische katoen garens gebruikt voor de perkal weving, voelt het hoeslaken luxe, zacht en glad aan. Perkal hoeslakens hebben dat heerlijke crispy gevoel en geven een wat steviger gevoel dan katoen satijn.

SHIZU perkal hoeslaken heeft elastiek rondom, zodat het hoeslaken goed om het matras blijft zitten. Het hoeslaken is geschikt voor matrassen met een dikte tot 35 cm.

Vanaf € 32,95
Nog %1 beschikbaar

SPECIFICATIES KAYORI SHIZU PERKAL HOESLAKEN DONKERBLAUW:

Merk: Kayori
Type: Shizu
Materiaal: 100% biologisch perkal katoen (GOTS certificaat).
Kleur: Groen
Kwaliteit: 200 tc percal weving
Oorsprong: Portugal

Hoekhoogte: 15 tot 35 cm
Model: Hoeslaken met elastiek in de rand
Voelswaarde: Zacht, aangenaam, glad
Onderhoud: Wassen op 40 graden in de wasmachine.

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ:

- 100% biologische perkal katoen
- 200 tc percal weving biologisch katoen
- Huidvriendelijk
- Duurzaam en verantwoord geproduceerd
- Was na was kleurecht
- Perfecte pasvorm door multiform elastiek

HET SCHONE EN EERLIJKE VAN 100% BIOLOGISCH KATOEN

De Kayori perkal hoeslakens bestaan uit 100% biologisch katoen. Dit garandeert dat het katoen is verbouwd zonder gebruik te maken van nare pesticiden en chemicaliën. En dat is prettig om te weten als u beseft dat katoen, na koffie, het meeste bespoten gewas is op aarde.

WIE IS KAYORI?

In de huidige wereld moet alles beter, groter, duurder en vooral sneller. Kayori doet daar niet aan mee. Voor Kayori is het beschermen van de aarde een verplichting, geen bedrijfsmodel. Nog steeds wordt het overgrote deel van alle textielproducten op niet-verantwoorde manier geproduceerd. Als je Kayori producten gebruikt weet je zeker dat jouw aankoop op een verantwoorde, duurzame manier is vervaardigd. Zonder gebruik van schadelijke stoffen en onder goede omstandigheden voor mens, dier en omgeving.

Missie van Kayori

Kayori, happiness in every day moments. Het zijn de kleine dingen die het doen in het leven. We vergeten ze vaak, maar zijn juist deze kleine dingen die een groot verschil maken in de wereld waarin we leven. De meest kostbare momenten van ongecompliceerd geluk bevinden zich vaak direct onder onze ogen. Bewustzijn is het uitgangspunt van Kayori. Kwaliteit in plaats van kwantiteit. Kayori geniet van de pure producten die het maakt, met passie voor het duurzame productieproces en met oog voor detail. Én betaalbaar voor iedereen.

Meer informatie
levertijd ca 0 - 5 werkdagen
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!