Kayori Washed Tencel Izakaya dekbedovertrek Leather

Kayori Washed Tencel Izakaya dekbedovertrek Leather

Kayori dekbedovertrek Uchiko biologisch katoen satijn

Kayori dekbedovertrek Uchiko biologisch katoen satijn

Kayori tencel dekbedovertrek Verdi

Het Kayori tencel dekbedovertrek Verdi heeft een rustgevend patroon. De kleuren zijn neutraal en ingetogen. Dekbedovertrek Verdi is gemaakt van 100% plantaardig Tencel©. Tencel dekbedovertrekken zijn ongelofelijk soepel en zacht: als u eenmaal onder dit dekbedovertrek hebt geslapen, wilt u niets anders meer.

Tencel wordt gemaakt van de houtpulp van Eucalyptusbomen, welke een veel duurzamer leven hebben. Deze bomen hebben, vergeleken met katoen, geen meststoffen of pesticiden nodig om te groeien. Een eucalyptusboom heeft 80% minder water nodig dan de teelt van katoen. Bovendien wordt het water continue gerecycled oftewel 'closed loop', bij de verwerking van Tencel©.

Tesamen met Bedaffair's duurzaam tencel dekbed, creeërt u, in een hand omdraai, een ongelofelijk duurzame, trendy én gezonde slaapkamer. Dát is pas lekker slapen.

  

Vanaf € 89,95
Nog %1 beschikbaar

SPECIFICATIES KAYORI IZAKAYA TENCEL DEKBEDOVERTREK:

Merk: Kayori
Type: Verdi
Materiaal: 100% tencel
Kleur: Golvend patroon in wit en olijfgroen
Oorsprong: Portugal

Voelswaarde: Zacht, aangenaam, glad
Onderhoud: Wassen op 40 graden in de wasmachine.

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ:

- Vrij van nare chemicaliën en pesticiden
- Gebruik van de beste en fijnste garens
- 100% natuurlijk Tencel
- Ventilerend en absorberend
- Warme voeten door de lange instopstrook
- Verpakt in een mooie opbergzak van eigen stof

OYASUMI tencel collectie

Oyasumi betekent in de Oosterse cultuur dat u even aan uzelf moet denken. Neem de nodige rust of ga even lekker op vakantie. Een afgeleide hiervan is Oyasumi. Het betekent dat lekker gaan slapen om de volgende dag weer fris op te staan. Even uit de drukte, opladen voor een nieuwe dag.

UNIEK PLANTAARDIG NATUURLIJK MATERIAAL

Tencel is een unieke stof met unieke eigenschappen. Tencel is namelijk oersterk en gaat hierdoor lang mee. Net als de Tencel matrashoezen van Bedaffair's circulaire biologische matrassen en Bedaffair's tencel dekbedden, is een dekbedovertrek van Tencel bijzonder hygiënisch. Er hecht tot 2000 minder bacteriën aan dan een polyester stof (een synthetisch materiaal dat heel veel wordt gebruikt bij matrassen en beddengoed)

Doordat Tencel zo schoon en hygiënisch is houdt het geen geurtjes vast en kunt u lekker schoon en comfortabel slapen. Niet voor niets is Bedaffair de grootste duurzame beddenwinkel van de Benelux en daardoor ook dol op Tencel™. Een plantaardige vezel gemaakt van houtpulp. Voor deze collectie gebruikt Kayori de hoogste kwaliteit pure  100% Tencel.

DUURZAAM VOORDEEL VAN TENCEL

Om Tencel™ te produceren is veel minder water nodig dan voor de productie van katoen. Ook qua waterverbruik zet Tencel™ lyocell de beste prestaties neer. Voor één kilogram lyocellvezels is slechts 263 liter water nodig, voor biologisch katoen 5000 liter en voor gewoon katoen maar liefst 11.000 liter. Dat is voor Bedaffair wederom een reden om geen (biologisch) katoen blend op te nemen in onze collectie dekbedovertrekken.

WIE IS KAYORI?

In de huidige wereld moet alles beter, groter, duurder en vooral sneller. Kayori doet daar niet aan mee. Voor Kayori is het beschermen van de aarde een verplichting, geen bedrijfsmodel. Nog steeds wordt het overgrote deel van alle textielproducten op niet-verantwoorde manier geproduceerd. Als je Kayori producten gebruikt weet je zeker dat jouw aankoop op een verantwoorde, duurzame manier is vervaardigd. Zonder gebruik van schadelijke stoffen en onder goede omstandigheden voor mens, dier en omgeving.

MISSIE VAN KAYORI

Kayori, happiness in every day moments. Het zijn de kleine dingen die het doen in het leven. We vergeten ze vaak, maar zijn juist deze kleine dingen die een groot verschil maken in de wereld waarin we leven. De meest kostbare momenten van ongecompliceerd geluk bevinden zich vaak direct onder onze ogen. Bewustzijn is het uitgangspunt van Kayori. Kwaliteit in plaats van kwantiteit. Kayori geniet van de pure producten die het maakt, met passie voor het duurzame productieproces en met oog voor detail. Én betaalbaar voor iedereen.

Meer informatie
levertijd ca 0 - 4 werkdagen