Kinderkussen wol biologisch zacht 50x60 cm

Kinderkussen wol biologisch zacht 50x60 cm

Egyptisch katoen dekbedovertrek Giza Kayori rood

Egyptisch katoen dekbedovertrek Giza Kayori rood

Kayori topper hoeslaken biologisch

Wordt elke ochtend uitgerust wakker op een topper hoeslaken van Kayori. Gemaakt van prachtige hotelkwaliteit perkal katoen. En de fijnste biologische garens gebruikt. Verantwoord en duurzaam dus. Het Kayori perkal topper hoeslaken voelt aangenaam crispy en zacht aan.

Het topper hoeslaken heeft elastiek rondom, waardoor het goed om de topper blijft zitten. Geschikt voor toppers en topdekmatrassen die tussen 5 en 12 centimeter dik zijn.

Lees hier meer over het prachtige merk Kayori >

Eigenschappen van het topper hoeslaken SHIZU: 

- Gemaakt van 100% biologische katoen perkal
- Vochtabsorberend en ademend
- Gebruik van de beste en fijnste garens
- Geschikt voor toppers en topdekmatrassen met een dikte tot 10 cm
- Nooit meer last van opstaande hoeken van je topper
- Elastiek rondom, waardoor het hoeslaken altijd goed past
- Verpakt in een mooie opbergzak van eigen stof
- Verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren

Oeko-tex 100   GOTS gecertificeerd

Vanaf € 24,95
Nog %1 beschikbaar

SPECIFICATIES TOPPER HOESLAKEN:

Merk: Kayori
Type: Shizu
Materiaal:  100% biologisch katoen
Kleur: Verkrijgbaar in 8 kleuren
Kwaliteit: Perkal
Oorsprong: Portugal

Hoekhoogte: 5  -12 cm
Model: Hoeslaken met rondom elastiek
Voelswaarde: Zacht, elastisch, glad
Onderhoud: Wassen op 40 graden in de wasmachine.

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ

Perkal katoen heeft een hogere weefdichtheid en fijnheid van biologische katoen garen. Het topper hoeslaken voelt lekker zacht en glad aan en geeft dat heerlijke crispy gevoel in bed. Perkal katoen heeft daarnaast als eigenschap dat het sterk vochtabsorberend is en een hoog ademend vermogen heeft. Het hoeslaken is voorzien van een elastiek rondom, waardoor het gemakkelijk om het matras te bevestigen is. Het hoeslaken is geschikt voor topper matrassen met een hoogte tussen de 5 en 12 centimeter. Door de speciale ingeweven hoeken heeft het hoeslaken een perfecte pasvorm en zul je nooit last hebben van opstaande hoeken van het matras.

WIE IS KAYORI?

In de huidige wereld moet alles beter, groter, duurder en vooral sneller. Kayori doet daar niet aan mee. Voor Kayori is het beschermen van de aarde een verplichting, geen bedrijfsmodel. Nog steeds wordt het overgrote deel van alle textielproducten op niet-verantwoorde manier geproduceerd. Als je Kayori producten gebruikt weet je zeker dat jouw aankoop op een verantwoorde, duurzame manier is vervaardigd. Zonder gebruik van schadelijke stoffen en onder goede omstandigheden voor mens, dier en omgeving.

MISSIE VAN KAYORI

Kayori, happiness in every day moments. Het zijn de kleine dingen die het doen in het leven. We vergeten ze vaak, maar zijn juist deze kleine dingen die een groot verschil maken in de wereld waarin we leven. De meest kostbare momenten van ongecompliceerd geluk bevinden zich vaak direct onder onze ogen. Bewustzijn is het uitgangspunt van Kayori. Kwaliteit in plaats van kwantiteit. Kayori geniet van de pure producten die het maakt, met passie voor het duurzame productieproces en met oog voor detail. Én betaalbaar voor iedereen.

Meer informatie
levertijd ca 0 -4 werkdagen