KAYORI JERSEY HOESLAKEN SHIZU 8 KLEUREN

Kayori jersey hoeslaken SHIZU 8 kleuren

Linnen dekbedovertrek NIKKO antraciet Kayori

Linnen dekbedovertrek NIKKO antraciet Kayori

Kayori topper jersey hoeslaken SHIZU biologisch katoen

Dit topper hoeslaken van Kayori is heerlijk om op te slapen. Perkal katoen een mooie hotelkwaliteit. Dat betekent dat de weefdichtheid hoger is. Bovendien zijn de fijnste biologisch garens gebruikt. Dus voelt het hoeslaken lekker zacht en comfortabel aan. Het topper hoeslaken heeft elastiek rondom, waardoor het goed om de topper blijft zitten en makkelijk op te maken is. Het topper hoeslaken van Kayori is geschikt voor toppers en topdekmatrassen met een hoogte tussen de 5 en 12 centimeter. Door de speciale ingeweven hoeken heeft het hoeslaken een perfecte pasvorm en zul je geen last hebben van opstaande hoeken van de topper.

Het topper hoeslaken is gemaakt van 100% biologisch katoen perkal. De diverse keurmerken garanderen je dat er geen nare pesticiden en chemicaliën meer in zitten. Kortom dit hoeslaken voor een topper is verantwoord en duurzaam.

Lees hier meer over het prachtige merk Kayori >

Oeko-tex 100   GOTS gecertificeerd

Vanaf € 24,95
Nog %1 beschikbaar

SPECIFICATIES TOPPER HOESLAKEN:

Merk: Kayori
Type: Shizu
Materiaal:  100% biologisch katoen
Kleur: Verkrijgbaar in 8 kleuren
Kwaliteit: Perkal
Oorsprong: Portugal

Hoekhoogte: 10 cm
Model: Hoeslaken met rondom elastiek
Voelswaarde: Zacht, elastisch, glad
Onderhoud: Wassen op 40 graden in de wasmachine.

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ

Perkal katoen heeft een hogere weefdichtheid en fijnheid van biologische katoen garen. Het topper hoeslaken voelt lekker zacht en glad aan en geeft dat heerlijke crispy gevoel in bed. Perkal katoen heeft daarnaast als eigenschap dat het sterk vochtabsorberend is en een hoog ademend vermogen heeft. Het hoeslaken is voorzien van een elastiek rondom, waardoor het gemakkelijk om het matras te bevestigen is. Het hoeslaken is geschikt voor topper matrassen met een hoogte tussen de 5 en 12 centimeter. Door de speciale ingeweven hoeken heeft het hoeslaken een perfecte pasvorm en zul je nooit last hebben van opstaande hoeken van het matras.

WIE IS KAYORI?

In de huidige wereld moet alles beter, groter, duurder en vooral sneller. Kayori doet daar niet aan mee. Voor Kayori is het beschermen van de aarde een verplichting, geen bedrijfsmodel. Nog steeds wordt het overgrote deel van alle textielproducten op niet-verantwoorde manier geproduceerd. Als je Kayori producten gebruikt weet je zeker dat jouw aankoop op een verantwoorde, duurzame manier is vervaardigd. Zonder gebruik van schadelijke stoffen en onder goede omstandigheden voor mens, dier en omgeving.

MISSIE VAN KAYORI

Kayori, happiness in every day moments. Het zijn de kleine dingen die het doen in het leven. We vergeten ze vaak, maar zijn juist deze kleine dingen die een groot verschil maken in de wereld waarin we leven. De meest kostbare momenten van ongecompliceerd geluk bevinden zich vaak direct onder onze ogen. Bewustzijn is het uitgangspunt van Kayori. Kwaliteit in plaats van kwantiteit. Kayori geniet van de pure producten die het maakt, met passie voor het duurzame productieproces en met oog voor detail. Én betaalbaar voor iedereen.

Meer informatie
levertijd 5 - 7 werkdagen
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!