Yumeko flanel hoeslaken STONE BROWN velvet

Yumeko flanel hoeslaken STONE BROWN velvet

Yumeko jersey hoeslaken PINE GREEN biologisch katoen

Yumeko jersey hoeslaken PINE GREEN biologisch katoen

Kinderkussen katoen LENA biologisch Prolana

Een eerste kussen van katoen voor uw kind of peuter van het Duitse kwaliteitsmerk Prolana. Gevuld met 250 gram biologisch katoen. Veilig, vrij van schadelijke stoffen en heerlijk om op te slapen. Het kinderkussen katoen LENA is wasbaar op 60 graden. 

Het kinderkussen katoen LENA heeft een prachtige doorgestikte hoes van biologisch katoen satijn. In het midden is het kinderkussen katoen dunner en lager, ideaal voor kleine kinderen en peuter. Want het hoofdje blijft beschermt en goed liggen. De randen van het kinderkussen katoen zijn aan de randen wat verhoogd. Om uw kindje een veilig en geborgen gevoel te geven.

Eigenschappen kinderkussen biologisch katoen

Kussenhoes: biologisch katoen satijn doorgestikt met extra katoenen vlies
Vulling: 250 gram vulling biologisch katoen
Afmeting: 40x60 cm
Vulling naar keuze: biologisch katoen of wol
Geschikt voor allergie: Ja, wasbaar op 60 graden (vulling verwijderen.
Andere kwaliteiten: vochtregulerend, koel, huidvriendelijk

- Passende kussenbeschermer en kussensloopje? Kussenslopen in alle maten: klik hier>

GOTS gecertificeerd katoen  Biologisch katoen

€ 59,00

BELANGRIJKE SPECIFICATIES VAN KINDERKUSSEN KATOEN LENA:

Merk: Prolana
Type: kinderkussen katoen Lena
Materiaal: Tijk: 100% biologisch katoen satijn doorgestikt met katoen vlies
Vulling: 100% biologisch katoen
Maat: standaard 40x60 cm
Vorm: rechthoekig, platter aan de binnenkant, wat hogere randen aan de buitenkant
Vulgewicht: 250 gram

Anti-allergeen: Ja
Onderhoud: Dagelijks even opschudden. Af en toe luchten bij voorkeur in de schaduw.
Reiniging: Wasbaar op 60 graden. Check het waslabel.
Keurmerken: Biologische katoen (kbT)
Tijk: Biologisch katoen (kbA)

HET SCHONE VAN 100% BIOLOGISCH KATOEN

Het 100% biologisch katoen uit India is nooit in aanraking geweest met pesticiden en andere nare chemicaliën en daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). U weet dus zeker dat uw overtrek 100% eco is. Beter voor u, uw kind en beter voor de wereld. 

HET EERLIJKE VAN 100% FAIRTRADE KATOEN

Prolana verwerkt bij de productie van haar kinderkussen, onderdekens uitsluitend biologisch en fair trade katoen. Prolana werkt samen met kleine katoenboeren in India. Het katoen is ingekocht volgens eerlijke handelsvoorwaarden, waardoor de boeren hun toekomst in eigen hand kunnen nemen. De eerlijke prijs geeft ze de ruimte om zelf aan de slag te gaan met milieuverbeteringen en sociale vooruitgang, zoals scholing voor hun kinderen. Daar wordt de wereld beter van vinden wij. En dat slaapt een stuk lekkerder.

DE PREMIUM KWALITEIT VAN PROLANA

Van baby slaapzak tot dekbed, van matras tot hoofdkussen - elk Prolana product levert een actieve gezondheidsbijdrage. Want Prolana gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen. Het bedrijf verwerpt agrarische chemie, zoals pesticiden en chemische meststof. En dat komt niet alleen ten goede van u, als ook van alle mensen, die meewerken aan de ontwikkeling en productie van een Prolana produkt. Een wereld die vrij is van schadelijke stoffen is reeds lang verleden tijd. Daarom worden alle Prolana producten streng getest door onafhankelijke laboratoria. En dat betekent dat Prolana producten zo arm als mogelijk zijn aan schadelijke stoffen. Waar mogelijk gebruikt Prolana biologisch gecertificeerde grondstoffen. De natuurlijke materialen, welke nog geen biologische certificering kunnen krijgen, worden ingekocht bij bedrijven, die de eigenaren van Prolana persoonlijk kennen. De gehele productieketen, die start bij de ruwe materialen, komt overeen met de standaarden van IVN, GOTS, en FSC®.

Meer informatie
levertijd Direct leverbaar