Eco matras NELE Plus Prolana 1-persoons kokos natuurlatex

Eco matras NELE Plus Prolana 1-persoons kokos natuurlatex

7-Zone natuurlatex matras CLASSIC 17 bio eco Team 7

7-Zone natuurlatex matras CLASSIC 17 bio eco Team 7

Kruik met hoes Prolana warmwaterkruik met hoes biologisch katoen

De kruik met hoes is lekker handig en superduurzaam. Een rubberen warmwaterkruik is altijd handig om in huis te hebben. De warmwaterkruik verwarmt als het buiten koud is en vermindert buikpijn en spanningen. Niets is zo lekker als een warme kruik met zachte hoes. Prolana heeft een warmwaterkruik voor baby's (0,8 liter) en voor volwassenen (2 liter). De kruik past precies in de zachte pluche kruikzakken van biologisch katoen. De hoes van de kruik is wasbaar tot 40 graden.

De rubberen kruik van Prolana wordt gemaakt van duurzaam, fsc en fairtrade gecertificeerd natuur rubber uit Sri Lanka. Lekker warm, lekker zacht en 100% eco.

Afmeting rubberen kruik met hoes:

warmwaterkruik baby: 28x16 cm
warmwaterkruik volwassene: 35x21 cm

Fairtrade natuurrubber Biologisch katoen

Vanaf € 25,00
Nog %1 beschikbaar

Meer informatie over deze kruik met hoes:

Merk: Prolana
Materiaal: 100% natuurrubber en 100% biologisch katoen
Certificaten: FSC en Fairtrade
Kleur: lichtgroen
Inhoud: baby's 0,8 liter, volwassenen 2 liter
Maat: 26cm x 20cm x 10mm
Oorsprong: Sri Lanka

Warme en eerlijke natuur rubberen kruik

De allerduurzaamste rubberen warmwaterkruik is niet alleen lekker warm maar ook gewoon heel eerlijk. De rubberen kruik is gemaakt op Sri Lanka van 100% FSC gecertificeerd natuurlatex en onder fairtrade omstandigheden. De rubberen warmwaterkruiken voor baby's en volwassenen passen precies in de zachte pluche en wasbare hoes van biologisch katoen.

De rubber plantages op Sri Lanka worden duurzaam bewerkt. De extra premie die de boeren krijgen kunnen ze besteden aan dingen die ze zelf graag willen verbeteren. Het gaat om eenvoudige, maar belangrijke zaken als waterleidingen of verlichting. De rubberen warmwaterkruik is volledig composteerbaar. Zo kan een rubberen warmwaterkruik een verschil maken voor mens en milieu.

Hoe vul ik een rubberen warmwaterkruik?

Gebruik voor het vullen van de rubberen warmwaterkruik geen kokend water. Vul de rubberen warmwaterkruik tot maximaal 2/3 van de capaciteit. Houd de kruik bij het vullen verticaal bij de hals en vul de kruik langzaam om te vermijden dat er heet water wegspat. Laat een beetje lucht uit de rubberen warmwaterkruik ontsnappen door voorzichtig te drukken totdat er water in de kruikopening verschijnt. Schroef dan de warmwaterkruik zorgvuldig en krachtig dicht. Houdt hem even op de kop en controleer dat er geen water kan ontsnappen.

Hoe onderhoud ik een rubberen warmwaterkruik?

Vermijd contact met hete oppervlakken, oliehoudende stoffen en vetten. Wanneer de kruik niet in gebruik is, moet deze volledig droog en niet gesloten op een koele en donkere plaats bewaard worden. Vermijd blootstelling aan direct zonlicht en leg geen voorwerpen op de rubberen warmwaterkruik. Controleer de kruik voor gebruik op slijtage en op dichtheid.
Bewaar deze instructies zorgvuldig voor toekomstig gebruik.

Waarschuwing

Warmwaterkruiken kunnen verbrandingen veroorzaken. Vermijd langdurig contact met de huid. Om veiligheidsredenen GEEN KOKEND HEET WATER GEBRUIKEN. Ook heet leidingwater kan leiden tot brandwonden. Niet in de magnetron verwarmen. Bij gebruik door kinderen wordt toezicht door volwassenen aanbevolen.

Allergiewaarschuwing

Deze warmwaterkruik bevat natuurlatex, doordat u direct in contact komt bij aanraking met rubber, kan de kruik een allergische reactie veroorzaken.

De Premium kwaliteit van Prolana

Van baby slaapzak tot dekbed, van matras tot hoofdkussen - elk Prolana product levert een actieve gezondheidsbijdrage. Want Prolana gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen. Het bedrijf verwerpt agrarische chemie, zoals pesticiden en chemische meststof. En dat komt niet alleen ten goede van u, als ook van alle mensen, die meewerken aan de ontwikkeling en productie van een Prolana produkt. Een wereld die vrij is van schadelijke stoffen is reeds lang verleden tijd. Daarom worden alle Prolana producten streng getest door onafhankelijke laboratoria. En dat betekent dat Prolana producten zo arm als mogelijk zijn aan schadelijke stoffen. Waar mogelijk gebruikt Prolana biologisch gecertificeerde grondstoffen. De natuurlijke materialen, welke nog geen biologische certificering kunnen krijgen, worden ingekocht bij bedrijven, die de eigenaren van Prolana persoonlijk kennen. De gehele productieketen, die start bij de ruwe materialen, komt overeen met de standaarden van IVN, GOTS, en FSC®.

Meer informatie
levertijd ca 0 - 7 werkdagen