Tencel dekbed zomer. Ecologisch en plantaardig TEAM 7

Tencel dekbed zomer. Ecologisch en plantaardig TEAM 7

Zomer dekbed BIO-HENNEP biologisch

Zomer dekbed BIO-HENNEP biologisch

Kussen dons ECOLUXE SURROUND Bedaffair

Dit heerlijke dons kussen ECOLUXE SURROUND heeft een unieke kern. Deze is opgebouwd uit drie lagen: een zachtere kern en twee medium stevige donzen buitenlagen. Bij het dons kussen ECOLUXE SURROUND zakt uw hoofd aangenaam weg en wordt de nek prettig ondersteunt door de iets stevigere donzen buitenlaag.

De kern van het kussen bestaat uit fijne kleine ganzenveertjes die dienen als ondersteunende draaglaag. Rondom is het ECOLUXE SURROUND kussen gevuld met 70% Nederlands eendendons. En zo geniet u altijd het zachte comfort van dons.

Door de navulpocket vult u makkelijk dons bij. Ideaal om dit dons kussen te personaliseren naar jouw slaapwensen en behoefte.

Bedaffair's kussen ECOLUXE SURROUND is zacht, licht, lekker vormbaar en erg comfortabel. Bovendien heeft dit dons kussen een zeer goede vochtregulatie.

Het Ecoluxe Surround kussen bestaat uit drie lagen:

- Het dons kussen is rondom afgevuld met 70% eendendons.
- De kern van het kussen is gevuld met kleine ganzenveertjes die dienen als zeer comfortabele draaglaag.
- De tijk is van 100% biologisch katoen batist, een speciale weeftechniek waardoor de tijk zijdezacht aanvoelt.
- Ökotex gecertifceerd is en dus vrij van schadelijke stoffen.
- Het kussen heeft een rits en navulpocket, pas het kussen aan naar jouw wens en behoefte.

Downpass certficaat Over Ökotex 

€ 129,00

Belangrijke specificaties van het ECOLUXE SURROUND kussen:

Merk: Bedaffair
Type: Ecoluxe Surround
Materiaal: Tijk: 100% biologisch katoen, ökotex gecertificeerd
Vulling: 70% ganzendons / 30% ganzenveren
Stevigheid: medium met fijne nek ondersteuning
Maat: standaard 60x70 cm
Vorm: kussen

Onderhoud: Dagelijks even opschudden. Af en toe luchten bij voorkeur in de schaduw. Het kussen kan gewassen worden met weinig wasmiddel op maximaal 60 graden, maar wij adviseren 40 graden. In de droger met tennisballen, daarna heel goed opschudden.
Keurmerken: Dons: Downpass, ökotex 100

Belangrijkste voordelen van dons kussen Ecoluxe Surround

- Geschikt voor zijslaper en rugslaper.
- De hoogte van het dons en veren kussen zorgt dat je hoofd, nek en rug in één lijn en recht liggen zodat je je kan ontspannen.
- Het dons kussen Ecoluxe Surround zorgt voor meer ondersteuning in de nek.
- Geeft veerkracht.
- Uitstekende vochtregulatie
- Goed vervormbaar.
- Buitenstof van biologisch katoen batist: ademt en helpt het kussen koel en droog te houden.
- Bovendien is het Ecoluxe Surround kussen voorzien van een rits en een navulpocket. Ideaal om het dons kussen te personaliseren naar jouw slaapwensen en behoefte. Je haalt er makkelijk dons uit of vult eenvoudig dons bij.

ECO DONZEN KUSSEN

Leg je hoofd te rusten op dit fijne, medium donzen kussen. Door de unieke opbouw ervaar je een fijne ondersteuning van de nek, en zakt je hoofd aangenaam prettig weg. Het kussen is iets stevig en toch nog kneedbaar. Geschikt voor mensen met een gemiddeld postuur die op hun rug of zij slapen. Gemaakt van het mooiste, zijdezachte, witte biologisch katoen batist. En gevuld met van eendendons en ganzenveertjes die gegarandeerd niet levend zijn geplukt. De maat is 60x70 cm.

SLAPEN OP DONS

Een donzen kussen is zacht, licht, lekker vormbaar en erg comfortabel, zeker omdat Bedaffair de kussens vult met 70% eendendons aangevuld met 30% ganzenveertjes. Schudt de dons kussen 's ochtends even op en geniet 's avonds van het gevoel alsof u weer op een nieuw kussen ligt.

PAS HET ECO DONS KUSSEN AAN NAAR JOUW SLAAP WENSEN

Bovendien is het kussen voorzien van een rits en een navulpocket. Ideaal om het dons kussen te personaliseren naar jouw slaapwensen en behoefte. Je haalt er makkelijk dons uit of vult eenvoudig dons bij.

100% BIOLOGISCH KATOEN EN VERANTWOORD DONS

De zachte, soepele batist tijk – hoes – van het kussen is gemaakt van 100% biologisch katoen, 100 Nm. Het dons komt van Nederlandse eenden en de veertjes van Europese ganzen en is Downpass gecertificeerd. U weet zeker dat er nooit levend wordt geplukt. Zo geniet u van een goede nachtrust, terwijl wij voor u de keten blijven verbeteren.

MADE IN HOLLAND

Bedaffair's donzen kussens worden gemaakt in Nederland. Voor een deel is het zelfs handwerk.

DIERVRIENDELIJK GANZENDONS EN EENDENDONS KUSSEN

Het Downpass keurmerk en certificaat staat voor hoge kwaliteit van dons en veren èn dat er zeer strenge criteria zijn bij het houden van (water)dieren en verkrijgen van dons en veren. Zo is het niet toegestaan om dieren in kooien te houden of onder dwang te voeren, het levend plukken van ganzen en eenden is verboden. Om te slagen voor de audit moet de fokkerij aan de volgende basisvoorwaarden worden voldaan: de stallen moeten adequaat zijn, de dieren moeten voldoende voer en vers water krijgen, de dieren moeten beschermd worden tegen ziekten en natuurlijke vijanden en verzorgd worden door vakkundig personeel. Om de fokkerijen te controleren vinden er regelmatig zowel aangekondigde als niet aangekondige audits plaats.

Daarnaast wordt de kwaliteit van het product met dit certificaat getest door officiële test instituten onder notarieel toezicht. Er wordt o.a. beoordeeld of de op het label vermelde hoeveelheid dons in het dekbed/kussen aanwezig is. Verdere informatie daarover vindt u op Downpass.com.

Meer informatie
levertijd Direct leverbaar