Team7 Hout nachtkastje SESAM

Team7 Hout nachtkastje SESAM

Biologisch wollen dekbed lente - herfst

Biologisch wollen dekbed lente - herfst

Kussensloop katoen satijn Anthracite Damai Organics biologisch

Deze kussensloop is gemaakt van prachtig biologisch katoen satijn. Het Nederlandse Damai Organics levert de kussenslopen per 2 verpakt. De kussenslopen zijn in vele maten verkrijgbaar. De biologische katoen draden zijn nog nooit in aanraking geweest met nare pesticiden of chemicaliën. Bijzonder huidvriendelijk en het slaapt nog fijner.

Voordelen van dit bio katoen satijn kussensloop

De bio katoen satijn kussensloop van Damai Organic is gemaakt van 100% superzachte bio katoen satijn. Prachtig zacht glanzend en de kussenslopen voelen heerlijk zacht aan. Damai is uniek in zijn schone productieproces. Er worden geen verfstoffen op basis van zware metalen gebruikt, maar zoveel mogelijk plantaardige verfstoffen. Een heerlijk schoon kussensloop om lekker op te slapen.

Biologisch katoen

Vanaf € 27,95
Nog %1 beschikbaar

SPECIFICATIES VAN DE DAMAI KUSSENSLOOP KATOEN SATIJN:

Merk: Damai organics
Type: kussensloop per 2 verpakt
Materiaal: 100 % biologisch katoen satijn (GOTS)
Kleur: diverse kleuren
Wasbaar: ja, tot op 60 graden, drogen op lage temperatuur.
Hypoallergeen: Ja, zeer geschikt voor allergie gevoelige mensen en kinderen.
Keurmerk: GOTS

HET FIJNE VAN EEN SCHOON PRODUCTIEPROCES

Damai Organic gebruikt in het productieproces van deze bio katoen satijn kussensloop geen verfstoffen op basis van zware metalen. Damai werk zoveel mogelijk met plantaardige verfstoffen. Daarnaast wordt formaldehyde absoluut niet gebruikt. Damai organic bio katoen satijn kussenslopen zijn dan ook huidvriendelijk. De kussenslopen van Damai Organic bieden de juiste bescherming voor uw kussens en voor uw huid.

HET SCHONE EN EERLIJKE VAN 100% BIOLOGISCH KATOEN

Een dekbedovertrek katoen satijn van Damai organics bestaat uit 100% biologisch katoen en is voorzien van het GOTS-keurmerk. Dit garandeert dat tijdens de hele productieketen is gecontroleerd of de katoen voor het dekbedovertrek op een organische wijze is verbouwd, of de katoen op een milieuvriendelijke wijze is verwerkt en of de arbeidsomstandigheden van het gehele productieproces voldoen aan de sociale standaard.

DE ECO-LUXE VAN NATUURLIJKE VERFSTOFFEN

Damai katoen satijn dekbedovertrekken van biologisch katoen worden op natuurlijke wijze gebleekt en geverfd met plantaardige verfstoffen. Damai Organics katoen satijn dekbedden worden duurzaam geproduceerd. Vriendelijk voor de mensen en beter voor het milieu.

INCLUSIEF DUBBELE INSTOPSTROOK EN BIJPASSENDE SLOPEN

Damai katoensatijn dekbedovertrekken zijn voorzien van een dubbele instopstrook over de volle breedte. Hierdoor zijn de katoen satijn dekbedovertrekken geschikt voor dekbedden tot 220 cm lang. Damai katoensatijn dekbedovertrekken Blomstra grijs worden geleverd met bijpassende slopen in de afmeting 60x70 cm en zijn eveneens van biologisch katoen.

DAMAI ORGANICS

Damai Organics is een Nederlands bedrijf uit Enschede. De eigenaar van Damai doet veel om de Damai dekbedovertrekken collectie van biologisch katoen van de hoogste kwaliteit te maken en op de meest duurzame manier te telen, verven en produceren.

Dit biologisch katoen satijn dekbedovertrek uit de Damai Organic collectie is gemaakt van 100% biologische verbouwde katoen. Tijdens het verdere productieproces worden geen verfstoffen op basis van zware metalen gebruikt, maar zoveel mogelijk plantaardige verfstoffen. Stoffen zoals formaldehyde worden absoluut niet gebruikt. Damai Organic dekbedovertrekken zijn dan ook zeer huidvriendelijk. De dekbedovertrekken van Damai bieden de juiste bescherming voor uw dekbed en voor uw huid.

Meer informatie
levertijd ca 0 - 7 werkdagen