Kinder dekbedovertrek katoensatijn pure white

Kinder dekbedovertrek katoensatijn pure white Yumeko

Zomer dekbed eendendons eco diervriendelijk

Zomer dekbed eendendons eco diervriendelijk

Kussensloop Sandy Grey katoensatijn biologisch Yumeko

Heerlijk zacht, 100% eco kussensloop van het mooiste biologisch en fairtrade katoen. Dat heeft uw moede hoofd 's avonds wel verdiend.

Met een praktische instopstrook, zodat uw kussen op z'n plaats blijft. In de normale maat, maar ook in kleine maat en een extra lange maat.

Vanaf € 25,95
Nog %1 beschikbaar

kussensloop katoensatijn sandy grey

Superzacht 100% eco kussensloop in puur wit. Uw kussen blijft goed op z'n plek zitten door de brede instopstrook aan de binnenzijde. Het kussensloop is er in de meest voorkomende maat 60x70 en in de kleinere maat 50x60. Het heeft een mooie rand – volant – van 5 centimeter.

De zachte luxe van Yumeko's katoen

Yumeko heeft gekozen voor het mooiste katoen met een threadcount van 300. Dat wil zeggen dat er 300 draden per vierkante inch worden gebruikt. Daar zijn hele fijne garens voor nodig. Die fijne garens zorgen ervoor dat Yumeko's bedlinnen ongelooflijk zacht is. Pure verwennerij. Voor uw huid en voor de wereld.

Het schone van 100% biologisch katoen

Het 100% biologisch katoen uit India is nooit in aanraking geweest met pesticiden en andere nare chemicaliën en daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). U weet dus zeker dat uw bedlinnen 100% eco is: van katoenzaadje tot garen tot overtrek of kussensloop. Beter voor u en beter voor de wereld. Zeker als u weet dat voor iedere 1-persoons overtrek gemiddeld een kilo nare chemicaliën nodig is.

Het eerlijke van 100% fairtrade katoen

Yumeko's Fairtrade keurmerk concentreert zich op de kleine katoenboeren in India waar we mee samenwerken. Ons katoen is ingekocht volgens eerlijke handelsvoorwaarden, waardoor de boeren hun toekomst in eigen hand kunnen nemen. De eerlijke prijs geeft ze de ruimte om zelf aan de slag te gaan met milieuverbeteringen en sociale vooruitgang, zoals scholing voor hun kinderen. Daar wordt de wereld beter van vinden wij. En dat slaapt een stuk lekkerder.

Materiaal: 100% biologisch en fairtrade katoen
Kwaliteit: 300 tc satijnweving
Oorsprong: India
Maten(lxb):
50x60
60x70

Meer informatie
levertijd 0 - 4 werkdagen