Amsterdam ladekast 5 lades massief hout

Amsterdam ladekast 5 lades massief hout

Katoen bio percal kussensloop Wit (2 st) Damai Organics biologisch percal katoen

Katoen bio percal kussensloop Wit (2 st) Damai Organics biologisch percal katoen

Latex hoofdkussen FLEXOPILLO MED natuurlatex kussen Dormiente

Een werkelijk heerlijk latex kussen die iedereen past. Het natuurlatex kussen Flexopillo MED is orthopedisch en ondersteund de nek. De natuurlatex vlokken zijn flexibel en hebben een groot aanpassend vermogen voor een heerlijk comfort.
Verkrijgbaar in 40x60 en 40x80 cm. Voor optimaal comfort adviseren wij de maat 40x80 cm.

Bijzonder: de Flexopillo MED is door het strenge Duitse Öko-Test als 'Zeer goed' bevonden afgelopen september 2017 in de hoofdkussen test.

Voordelen van latex kussen Flexopillo Med op een rij:

- Een kussen die voor alle slaapposities geschikt is (buik-, zij- en rugslapers), door licht te schudden direct aanpasbaar aan uw ligcomfort.
- Hoeveelheid natuurlatex vulling is makkelijk te verlagen of te vermeerderen, precies zoals u de hoogte van het kussen wenst.
- Zeer elastisch, lichtjes naverend. Draagt bij aan de spierontspanning in de nek.
- De buitenste kussensloop is wasbaar en gemaakt van extra gereinigde katoen.
- Geschikt voor huisstofmijt allergie patiënten
- Het kussen is in zijn geheel wasbaar (ook de latex vlokken)

TIP: Voor bijpassende kussenslopen en kussenbeschermers hoeft u zich geen zorgen te maken, deze vindt u hier via deze link >

 Streng op schadelijke stoffen getest Gezond en duurzaam Biologisch katoen

Vanaf € 89,00
Nog %1 beschikbaar

Eigenschappen van latex kussen Flexopillo Med:

Merk: Dormiente
Type: Flexopillo Med
Afmeting: 40x80 of 40x60 cm
Materiaal:
Buitenste kussensloop: Elastisch gebreid katoen, gemaakt van extra sterk gereinigd katoen, om allergiën door schimmelsporen tegen te gaan.
Binnenste kussensloop: 100% katoen
Vulling: 100% natuurlatex vlokken, ca. 1.800 g
Hoogte: 13 cm

Wat is Ökotest

De Duitse Öko-Test is een soort Consumentenbond, waar producten ook getest worden op functionaliteit, ergonomie, duurzaamheid, wasbaarheid èn uitstoot van giftige stoffen die onze gezondheid en milieu schade toebrengen (iets waar de Nederlandse Consumentenbond geen aandacht aan besteed bij het testen van matrassen en kussens).

VAKMANSCHAP

Dormiente natuurlatex matrassen worden met de hand gemaakt in Duitsland.

DORMIENTE

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde matrassen.

MISSIE DORMIENTE

De missie van Dormiente is het bedenken en produceren van gezonde matrassen, massief houten bedden en metaalvrije boxsprings, kussens van natuurlijke materialen en biologisch beddengoed. De matrassen, bedden en beddengoed worden allemaal gemaakt van natuurlijke materialen. Zij willen met deze slaapproducten, met als basis natuurlijke materialen, de slaapkamer vrij houden van schadelijke stoffen.

DUURZAAMHEID VOLGENS DORMIENTE

De matrassen, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen.

Meer informatie
levertijd Op voorraad