Lattenbodem voor zware mensen XXL Dormiente bedbodem

Lattenbodem voor zware mensen XXL Dormiente bedbodem

Matras eco Natural Deluxe Sirius Dormiente

Matras eco Natural Deluxe Sirius Dormiente

Lattenbodem BASIC S 28 latten duurzaam massief beukenhout Dormiente

De lattenbodem Basic S van Dormiente is een vlakke lattenbodem met 28 latten. De lattenbodem biedt u aangenaam en flexibel ligcomfort. Het frame van de Basic S lattenbodem van Dormiente is gemaakt van duurzaam massief onbehandeld beukenhout. De 28 beukenhouten latten zweven boven het frame door de bevestiging in de trio kappen. De Basic S lattenbodem heeft een aangename schouderzone en een individueel verstelbare lendenzone. Door de schuifjes steviger of zachter in te stellen kan de taille en het bekken verder of juist minder ver in het matras wegzinken. De (metaalvrije tot 100 cm breed) lattenbodem Basic S van Dormiente met 28 latten is geschikt voor alle typen matrassen en voor een gewicht tot 100 kg. Een fijne duurzame lattenbodem voor een aangename prijs.

Comfortabel verende lattenbodem

De lattenbodem Basic S heeft 28 beukenhouten latten welk 7-voudig zijn gelamineerd. Beukenhout is veel flexibeler en duurzamer dan berkenhout. De 28 verende beukenhouten latten maken de Basic S van Dormiente een stabiele en comfortabele lattenbodem.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een lattenbodem? Met deze tips maakt u alvast een goed begin.>

Vanaf € 229,00
Nog %1 beschikbaar

Belangrijke specificaties van lattenbodem BASIC S:

Merk: Dormiente
Type: Lattenbodem met 28 latten Basic S
Afmetingen: Alle standaard maten.
Materiaal: Frame: ca 7,5 cm beukenhout massief, latten: gelamineerd beukenhout
Latten: 28 gelamineerd beukenhouten latten met 14 dubbele veerelementen
Kappen: rubber
Hoogte: ca. 7,5 cm
Schouder- en lendenzone: ja, schoudercomfortzone en individueel verstelbare lendenzone
Metaalvrij: Ja tot 100 cm breed

Voordelen van de 28 latten lattenbodem Basic S op een rij:

- Stabiel, massief, onbehandeld beukenhout frame, hoogte ca 7,5 cmm
- 28 latten in 14 duo veerelementen
- Individuele hardheid verstelling in de lendenzone
- Schoudercomfortzone
- Metaalvrij tot 100 cm breed
- Optie: verstelbaar hoofd- en voeteneinde

Voor wie geschikt?

- Mensen die een stabiel, comfortabele lattenbodem wensen met een aangename prijs
- Voor bedden met een geringe inlegdiepte
- Alle matras typen
- Alle ledikanten met draaglatten, die een mogelijkheid hebben van minstens 3 inlegdiepten 

DORMIENTE

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde slaap artikelen.

MISSIE DORMIENTE

Voor Dormiente betekent slapen niet alleen slapen. Het is een rusttijd, ons grootste herstelperiode en de allerbeste ontspanningsmogelijkheid. Daarom vindt Dormiente dat een bed, matras, een kussen of het dekbed - wat betreft onze slaapplaats - een zo groot en belangrijk mogelijke plaats moet krijgen. De werkelijk gezonde slaapplaats is in de visie van Dormiente èn de visie van Bedaffair, extreem belangrijk. En daarom vindt u bij Dormiente en bij Bedaffair uitsluitend slaap producten van natuurlijke materialen die duurzaam en streng getest zijn op schadelijke stoffen. 100% eco. 100% bio.

DUURZAAMHEID VOLGENS DORMIENTE

De matrassen, kussens, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen. De lange tijd (25 jaar van ons leven), die wij in ons bed verblijven, zal aangenaam en waar mogelijk gezond moeten zijn. De duurzame omgang met de natuur en de natuurlijke bronnen die voor handen zijn, hoort daar ook bij.  

Meer informatie
levertijd 6 - 8 weken