Prolana matras Ronja Plus

Prolana matras Ronja Plus

Lattenbodem Flexa Prolana beukenhout

De FLEXA lattenbodem van Prolana is een stevige lattenbodem met 16 extra brede verende latten. De latten zijn gemaakt van onbehandeld beukenhout en liggen in natuurlatex kappen. De frame hoogte van de FLEXA lattenbodem is slechts 3 cm, ideaal voor ledikanten en bedden met een lage inlegdiepte.

Deze lattenbodem heeft minder latten dan onze overige lattenbodems en biedt daardoor een steviger ligcomfort. De afstand tussen de latjes is ca 4 cm. Een hoogwaardige lattenbodem die met name geschikt is voor lichte volwassenen en kinderen.

Product informatie van lattenbodem:

- massief beuken hout, onbehandeld
- 16 extra brede latten
- frame hoogte: 3 cm, dus zeer geschikt voor bedden met geringe inlegdiepte
- gelamelleerde latten in flexibele natuurlatex kappen
- aanbevolen gewicht: tot 70 kg.

FSC Hout uit duurzaam beheerde bossen

Nog %1 beschikbaar

Belangrijke specificaties van lattenbodem FLEXA:

Merk: Prolana
Type: Lattenbodem stevig
Afmetingen: Alle standaard maten
Materiaal: Frame: ca 3 cm beukenhout massief, latten: gelamineerd beukenhout
Latten: 16 gelamineerd beukenhouten, extra brede, latten in rubber kappen
Kappen: rubber
Hoogte: ca. 3 cm
Schouder- en lendenzone: nee
Metaalvrij: Ja

Voor wie geschikt?

- Mensen die een massief beukenhouten lattenbodem zoeken met een aangename prijs
- Voor bedden met een geringe inlegdiepte
- Alle matras typen
- Alle ledikanten met draaglatten
- Geschikt voor kinderen en volwassenen tot 70 kg

De Premium kwaliteit van Prolana

Van baby slaapzak tot dekbed, van matras tot hoofdkussen - elk Prolana product levert een actieve gezondheidsbijdrage. Want Prolana gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen. Het bedrijf verwerpt agrarische chemie, zoals pesticiden en chemische meststof. En dat komt niet alleen ten goede van u, als ook van alle mensen, die meewerken aan de ontwikkeling en productie van een Prolana produkt. Een wereld die vrij is van schadelijke stoffen is reeds lang verleden tijd. Daarom worden alle Prolana producten streng getest door onafhankelijke laboratoria. En dat betekent dat Prolana producten zo arm als mogelijk zijn aan schadelijke stoffen. Waar mogelijk gebruikt Prolana biologisch gecertificeerde grondstoffen. De natuurlijke materialen, welke nog geen biologische certificering kunnen krijgen, worden ingekocht bij bedrijven, die de eigenaren van Prolana persoonlijk kennen. De gehele productieketen, die start bij de ruwe materialen, komt overeen met de standaarden van IVN, GOTS, en FSC®.

Zorgenloos bestellen en gratis levering

De lattenbodem FLEXA van Prolana is eenvoudig online te bestellen. De lattenbodem FLEXA van Prolana wordt kant-en-klaar geleverd en gratis bij u thuisbezorgd in Nederland en België.

Meer informatie
levertijd 4 - 6 weken