Molton Dormiente biologische matrasbeschermer 100% bio katoen

Molton Dormiente biologische matrasbeschermer 100% bio katoen

Verstelbare handmatig lattenbodem Physioform KF met dieper instelbare schouder- en heupzone Dormiente

Verstelbare handmatig lattenbodem Physioform KF met dieper instelbare schouder- en heupzone Dormiente

Lattenbodem Lordosis S beukenhout metaalvrij Dormiente

De Lordosis S lattenbodem is gemaakt van massief beukenhout en metaalvrij. De lattenbodem Lordosis van Dormiente is een erg goede lattenbodem met 45 beukenhouten latten.

De lattenbodem Lordosis S is bijzonder geschikt voor buikslapers en voor mensen met een bijzonder geprononceerde lordose (een uitgesproken holle rug of brede heupen). Door de instelbare lendenzone kan er een fijne extra steun in de lendenzone gecreëerd worden door het verhogen van de beukenhouten latten. Dit ontlast de rugspieren en geeft een goede ondersteuning van de taille en lendenen. Een waarborg voor ergonomisch en heerlijk ligcomfort.

Attentie: in de afmeting 120 en 140 cm breed is de bodem niet vrij van metaal, ten behoeve van de stevigheid heeft de lattenbodem dan schroeven.

Hulp nodig bij het kiezen van een lattenbodem? Deze informatie helpt u een handje >

Vanaf € 399,00
Nog %1 beschikbaar

Belangrijke specificaties:

Merk: Dormiente
Type: Vaste lattenbodem met een in 5 stappen te verhogen lendenzone
Afmetingen: Alle standaard maten.
Materiaal: Frame: ca 10,5 cm beukenhout massief, latten: gelamineerd beukenhout
Latten: 45 gelamineerd beukenhouten latten
Kappen: rubber (duurzaam Hytrel)
Hoogte: ca. 10,5 cm
Lendenzone: in 5 stappen aan te passen in hoogte en verstelbaar in hardheid
Metaalvrij: Ja

Drievoudig instelbare lenden- en heupzone

De Lordosis lattenbodem heeft een drievoudig instelbare lenden- en heupzone en een schouderzone. In de lendenzone zijn drie elementen die in 5 stappen in hoogte instelbaar is. Een perfecte ideale personalisatie voor de lordose, holle rug of brede heupen. Door de hoge ophanging van de beukenhouten latten, past de Lordosis lattenbodem zich bijzonder goed aan het lichaam aan.

Dormiente

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde matrassen.

Missie Dormiente

De missie van Dormiente is het bedenken en produceren van gezonde matrassen, massief houten bedden en metaalvrije boxsprings, kussens van natuurlijke materialen en biologisch beddengoed. De matrassen, bedden en beddengoed worden allemaal gemaakt van natuurlijke materialen. Zij willen met deze slaapproducten, met als basis natuurlijke materialen, de slaapkamer vrij houden van schadelijke stoffen.

Duurzaamheid volgens Dormiente

De matrassen, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen.

Zorgenloos bestellen en gratis levering

De gepatenteerde vaste lattenbodem Lordosis S van Dormiente is eenvoudig online te bestellen. De Lordosis S lattenbodem wordt kant-en-klaar geleverd en gratis bij u thuisbezorgd in Nederland en België.

Meer informatie
levertijd ca 6 - 8 weken