Design bed MATIS massief hout Holzmanufaktur

Design bed MATIS massief hout Holzmanufaktur

Zwevend massief houten bed STEP-X met gebogen hoofdbord Holzmanufaktur

Zwevend massief houten bed STEP-X met gebogen hoofdbord Holzmanufaktur

Lattenbodem met zachtere schouderzone CLASSIC metaalvrij TEAM7

De CLASSIC lattenbodem van het Oostenrijkse kwaliteitsmerk Team 7 is volledig metaalvrij. Het onbehandelde flexibele beukenhouten latten garanderen een optimaal ligcomfort. De CLASSIC lattenbodem heeft zowel een lendenverstelling als een zachtere schouderzone.

De zachtere schouderzone is uniek bij deze lattenbodem en biedt drukverlagend ergonomisch ligcomfort. De CLASSIC lattenbodem van Team 7 werkt dus drukverlagend op de schouders.

Eigenschappen CLASSIC lattenbodem:
hoogte: 10 cm

Vanaf € 366,00
Nog %1 beschikbaar

BELANGRIJKE SPECIFICATIES VAN LATTENBODEM CLASSIC VAN TEAM 7:

Merk: TEAM 7
Type: Lattenbodem met zachtere schouderzone
Afmetingen: Alle standaard maten.
Materiaal: Frame: massief beukenhout
Latten: onbehandeld beukenhout
Hoogte: ca. 10 cm
Latjes: aantal 28, dikte 0,8, breedte 3,6 cm

DUURZAAM EN WAARDEVAST

Team 7 creërt niet alleen meubelen maar ook waarde. Robuust, stabiel hout schenkt Team 7 meubelen een lange levensduur. Het behoudt zijn expressieve kracht over de jaren en wint nog aan waarde. Geen ander materiaal veroudert zo waardig als echt natuurhout.

TEAM 7

Het Oostenrijkse merk Team 7 maakt meubels sinds 1959. Die ervaring kunt u zien en voelen. Team 7 maakt natuurhouten meubels voor alle woonruimtes en biedt geraffineerde oplossingen voor elk interieur. Team 7 werkt samen met 's werelds beste designer: de natuur. Duurzaamheid begint bij Team 7 met design. Meubels uit zuiver natuurhout zorgen voor een gezonde woonomgeving. Geen wonder, want bomen komen uit gezonde duurzaam beheerde bossen. Team 7 heeft het volledige productieproces van boom tot afgewerkt meubel in de hand. Daardoor kunnen zij de milieuvriendelijke productie van hun natuurhouten meubelen garanderen.

ZORGENLOOS BESTELLEN EN GRATIS LEVERING

De verende lattenbodem van het AOS slaapsysteem van TEAM 7 is eenvoudig online te bestellen. De verende lattenbodem wordt kant-en-klaar geleverd en gratis bij u thuisbezorgd in Nederland en België.

Meer informatie
levertijd 4 - 6 weken