Massief houten bed Sense eikenhout

Massief houten bed Sense eikenhout

Lattenbodem 28 latten duurzaam massief beukenhout

Lattenbodem BASIC S 28 latten duurzaam massief beukenhout Dormiente

Lattenbodem voor zware mensen XXL Dormiente bedbodem

De beukenhouten lattenbodem voor zware mensen XXL bestaat uit een beukenhouten frame met 45 extra stevige bolstaande beukenhouten latten bedbodem. De lattenbodem of bedbodem XXL van Dormiente heeft een comfortzone in de schouder en een individuele lenden verstelling. De hoogte van de lattenbodem is 9,5 cm (gemeten op het hoogste punt).

De vlakke lattenbodem XXL S is getest op een belasting van 180 kg.

De XXL beukenhouten lattenbodem van Dormiente is verkrijgbaar in een vlakke en elektrisch verstelbare uitvoering. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Hulp nodig bij het kiezen van een lattenbodem? Deze informatie helpt u een handje >

Vanaf € 499,00
Nog %1 beschikbaar

Belangrijke specificaties:

Merk: Dormiente
Type: Lattenbodem voor zware mensen (vanaf 120 kg)
Afmetingen: Alle standaard maten.
Materiaal: Frame: ca 9,5 cm hoog beukenhout massief, lattenbodem: gelamineerd beukenhout
Latten: 45 versterkte gelamineerde beukenhouten latten met 15 3-weg-veerelementen
Kappen: rubber
Hoogte: ca. 9,5 cm
Schouder- & Lendenzone: ja, schoudercomfortzone en individueel verstelbare lendenzone

Voordelen van lattenbodem XXL op een rij:

- Uiterst stabiel, massief, onbehandeld beukenhouten frame, hoogte ca. 9,5 cm (hoogste punt)
- 45 versterkte gelamineerde beukenhouten latten in 15 3-weg-veerelementen
- Individuele hardheids instelling in de lendenzone
- Schoudercomfortzone
- Optie: verstelbaar hoofd- en voeteneinde

Voor wie geschikt?

- Zware mensen, de belasting van de lattenbodem is getest tot 180 kg
- Matrassen pocketvering en natuurlatex
- Alle soorten ledikanten met draaglatten, die minstens met 3 inlegdiepten hebben

XXL S lattenbodem geschikt voor alle matrassen

De bolstaande versterkte gelamineerde latten zijn per 3 in het flexibele ophangsysteem bevestigd en dragen bij aan een zeer fijne aanpassing van de lichaamsproporties. De individuele hardheid instelling in de lendenen zorgen voor een bijzonder groot verend bereik van ca. 60 cm, zodat de wervelkolom juist kan worden uitgelijnd. Zowel onze pocketvering matrassen als natuurlatex matrassen zijn geschikt voor de lattenbodem en de keuze in juiste hardheid is slechts nog nodig om de druk op het lichaam weg te nemen.

De lattenbodem is voorzien van een 5-zone indeling, waarbij de middenzone individueel is in te stellen in hardheid.

DORMIENTE

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde slaap artikelen.

MISSIE DORMIENTE

Voor Dormiente betekent slapen niet alleen slapen. Het is een rusttijd, ons grootste herstelperiode en de allerbeste ontspanningsmogelijkheid. Daarom vindt Dormiente dat een bed, matras, een kussen of het dekbed - wat betreft onze slaapplaats - een zo groot en belangrijk mogelijke plaats moet krijgen. De werkelijk gezonde slaapplaats is in de visie van Dormiente èn de visie van Bedaffair, extreem belangrijk. En daarom vindt u bij Dormiente en bij Bedaffair uitsluitend slaap producten van natuurlijke materialen die duurzaam en streng getest zijn op schadelijke stoffen. 100% eco. 100% bio.

DUURZAAMHEID VOLGENS DORMIENTE

De matrassen, kussens, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen. De lange tijd (25 jaar van ons leven), die wij in ons bed verblijven, zal aangenaam en waar mogelijk gezond moeten zijn. De duurzame omgang met de natuur en de natuurlijke bronnen die voor handen zijn, hoort daar ook bij.  

Meer informatie
levertijd ca. 4 - 6 weken