Houten ledikant bed Amsterdam beuken hout

Houten ledikant bed Amsterdam beuken hout

Houten bed Mika

Houten bed Mika

Massief houten bed Amsterdam eiken wild

Het prachtige massief houten design bed Amsterdam geeft door het zwevend design een ruimtelijk effect in uw slaapkamer. Het bed van wild eiken hout is met natuurlijke oliën behandeld. Het eiken hout van het zwevend Amsterdam bed wordt op speciale ecologische wijze in Duitse bossen geteeld en gekapt. Wild eiken heeft meer nerven en kleurnuances dan gewoon eiken. Het massief houten bed heeft een nog mooiere tekening in het hout. Elk Bedaffair Amsterdam massief houten bed is uniek wat betreft kleurnuances en nerfverdeling en geeft een warme en natuurlijke uitstraling aan uw slaapkamer.

Wild eiken hout heeft een unieke uitstraling

De uitstraling van wild eikenhout is uniek en heeft veel karakter. Wild eiken hout toont een sterke houttekening en duidelijk zichtbare knoesten. Door dit houtbeeld krijgt wild eiken zijn natuurlijke charme. Meer informatie over Bedaffair houten bedden? Lees dan: het unieke ontwerp en vakkundige fabricage.

Vanaf € 1.950,00
Nog %1 beschikbaar

Specificaties:

Merk: Bedaffair
Materiaal: Massief wild eiken hout
Keurmerk: FSC
Herkomst: Duitsland
Afmeting bed: Alle standaard maten. Maatwerk is mogelijk.
Hoogte uitstap bedzijde: ca. 43 cm
Hoogte hoofdbord: ca. 88 cm
Inlegdiepte: ca. 17 cm
Dikte hout: ca. 3 cm

Het Amsterdam bed aanbod is exclusief matrassen en lattenbodems.

Onderhoud van massief houten bedden

Voor het onderhoud van het massief houten bed Amsterdam en bijpassende nachtkastjes en commodes adviseren wij onze natuurlijke meubelolie.

BED VAN ZUIVER NATUUR HOUT

De massief houten bedden van Bedaffair zorgen voor een gezonde slaapomgeving. Geen wonder, want de bomen komen uit gezonde, duurzaam, beheerde bossen. Wij laten ze daar tientallen jaren groeien voordat ze, met de grootste zorgvuldigheid, verwerkt worden. Het hout wordt veredeld met zuivere natuurolie. Zo blijven de vele positieve eigenschappen van het hout in uw slaapkamer behouden.

LEVERING EN BEZORGING

Bedaffair verzorgt de bezorging en optioneel de montage door geheel Nederland. Naast onze webwinkel, kunt u het assortiment van Bedaffair collectie in onze showroom bezichtigen op Heemstede. Vrij parkeren voor de deur.

Afbeelding met bed kan afwijken qua kleur. Kleurstalen zijn in onze showroom aanwezig.

Meer informatie
levertijd ca. 4 - 6 weken