TEAM 7 Natuurlatex matras CLASSIC 21 zeven zone bio eco

TEAM 7 Natuurlatex matras CLASSIC 21 zeven zone bio eco

4 seizoenen dekbed kameelhaar SIBARI Prolana

4 seizoenen dekbed kameelhaar SIBARI Prolana

Massief houten bed GONDA Dormiente

Het Dormiente bed GONDA is gemaakt van massief hout. De massieve mooie ronde vormgeving geven het bed een uniek design. Het Dormiente bed GONDA geeft optisch een krachtige uitstraling dat in zowel grote als kleine slaapkamers zeer goed tot zijn recht komt. Duurzaamheid wordt bij de GONDA tot werkelijkheid gebracht, het is onderdeel van het prachtige design.

Het GONDA massief houten bed is verkrijgbaar in 10 verschillende houtsoorten zoals bijvoorbeeld beuken, kernbeuken, eiken, wildeiken, noten, kersen en zirbe of ook wel Arve genoemd.

Puur massief hout

Vanaf € 1.949,00
Nog %1 beschikbaar

Specificaties voor het Gonda bed met hoofdbord:

Merk: Dormiente
Materiaal: Massief hout, verkrijgbaar in kernbeuken, beuken, alpenden (zirbe), eiken, wild eiken, eiken wit gepigenteerd, eiken bianco, wild eiken bianco, kersenhout en noten hout.
Afwerking: Biologische olie
Keurmerk: FSC / PFSC
Herkomst: Duitsland

Afmeting bed: Alle standaard maten. Afwijkende maten op aanvraag.
Hoogte frame: 42,5 cm
Hoogte frame + rugleuning: 91,5 cm
Inlegdiepte: 18 cm

Het Dormiente bed Gonda aanbod is exclusief matrassen en lattenbodems.

Onderhoud van het massief houten Dormiente bed Gonda

Voor het onderhoud van het massief houten bed en bijpassende nachtkastjes en commodes adviseren wij onze natuurlijke meubelolie.

VAKMANSCHAP

Dormiente natuurlatex matrassen worden met de hand gemaakt in Duitsland.

DORMIENTE

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde matrassen.

MISSIE DORMIENTE

De missie van Dormiente is het bedenken en produceren van gezonde matrassen, massief houten bedden en metaalvrije boxsprings, kussens van natuurlijke materialen en biologisch beddengoed. De matrassen, bedden en beddengoed worden allemaal gemaakt van natuurlijke materialen. Zij willen met deze slaapproducten, met als basis natuurlijke materialen, de slaapkamer vrij houden van schadelijke stoffen.

DUURZAAMHEID VOLGENS DORMIENTE

De matrassen, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen.

Meer informatie
levertijd 6 - 8 weken
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!