Matras Natural Deluxe Regulus Male natuurlatex Dormiente

Matras Natural Deluxe Regulus Male natuurlatex Dormiente

Lattenbodem voor zware mensen XXL Dormiente bedbodem

Lattenbodem voor zware mensen XXL Dormiente bedbodem

Massief houten bed Sense eikenhout

SENSE is een eenvoudig ongecompliceerd massief houten bed, dat volledig metaalvrij is gemaakt en eenvoudig in- en uit elkaar te halen is. Een heel rustige sfeer en stijl heeft het eikenhout SENSE bed als deze in wit is geolied (zoals de foto toont). Het bed SENSE is standaard 35 cm hoog en is ook in een XL-hoogte van 40 cm te verkrijgen.

Het massief houten hoofdbord kan, tegen meerprijs, prachtig worden bewerkt met Intarsia (zie foto). Intarsia is een Italiaanse methode om hout in in hout in te leggen. Een ongelooflijk knap stukje ambachtelijke houtbewerking.
Bij intarsia wordt het hout met donker Amerikaans notenhout of heel licht Ahorn ingelegd. Hierdoor krijgt het massief houten bed een uniek en bijzonder touch.

Nog %1 beschikbaar

Specificaties massief houten bed Sense:

Merk: Holzmanufaktur
Materiaal: Verkrijgbaar in 8 houtsoorten.
Afwerking: Biologische olie en hete was van Naturhaus
Keurmerk: FSC
Herkomst: Duitsland
Afmeting bed: Alle standaard maten. Maatwerk is mogelijk.
Hoogte: 35 cm (XL 40 cm)
Hoogte hoofdbord: 42 cm boven de bedombouw. Totaalhoogte 77 cm. (XL 82 cm)
Inlegdiepte: diverse mogelijkheden, gewenste inlegdiepte kan aangegeven worden.

Het massief eikenhout bed Sense metaalvrij aanbod is exclusief matrassen en lattenbodems.

Onderhoud van massief eikenhout bed Sense metaalvrij

Voor het onderhoud van het massief eikenhout bed Sense metaalvrij en nachtkastjes en commodes adviseren wij onze natuurlijke meubelolie.

Holzmanufaktur

Al meer dan 35 jaar perfectie.

Het bedrijf Holzmanufaktur is in 1979 opgericht als meubelmakerscollectief. Het op een menselijke samenwerken met elkaar en het onderling vertrouwen is nog altijd de basis van de gemeenschappelijke scheppingskracht. Op dit moment zijn er meer dan 30 meubelmakers en meester-meubelmakers, verkoopmedewerkers en leerjongens, een kokkin en wisselende stagiaires actief bij Holzmanufaktur.

Massief houten bedden en meubels worden bij Holzmanufaktur ontworpen in cooperatie met architecten en meubel designers. Elk bed, nachtkastje, bijzettafeltje of ander meubel van Holzmanufaktur is zeer verfijnd in details en geperfectioneerd in afwerking. Wij tonen u graag een aantal massief houten Holzmanufaktur meesterstukken in onze showroom. Zo ontdekt u de hoogwaardige kwaliteit van authentiek ambachtelijk vakmanschap. Voor inspiratie kunt u in onze webshop de collectie bekijken. Ook is er een prachtige brochure beschikbaar.

Levering en bezorging

Bedaffair verzorgt de bezorging en optioneel de montage door geheel Nederland. Naast onze webwinkel, kunt u het assortiment van Bedaffair collectie in onze 800 m2 showroom bezichtigen te Heemstede (Zuid Haarlem). Vrij parkeren voor de deur. Makkelijk bereikbaar via openbaar vervoer.

Massief houten kleurstalen zijn in onze showroom aanwezig.

Meer informatie
levertijd ca 4 - 6 weken
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!