Ladekast 4 laden massief hout Close-it Dormiente

Ladekast 4 laden massief hout Close-it Dormiente

Neksteunkussen paardenhaar A-SH Moosburger

Neksteunkussen paardenhaar A-SH Moosburger

Massief houten blok eiken Team 7

Het massief houten blok van prachtig eiken van Team 7 is bijzonder decoratief in het interieur. Het massief eiken houten blok heeft mooie karakteristieke barsten. Dit maakt de expressieve kracht van het massief eiken houten blok voelbaar. Praktisch en decoratief in alle woonruimtes, als kruk in de hal, als salontafel in de woonkamer of als nachtkastje in de slaapkamer.

TEAM 7

Het beste uit twee werelden. Team 7 brengt samen wat hun werk met natuurhout nog beter maakt: de nieuwste technologie en traditioneel Oostenrijks vakmanschap.

Extra: aan de onderkant zijn vier stootvoetjes bevestigd zodat het houten blok geen krassen op uw vloer maakt.

€ 596,00

Specificiaties van massief eiken houten blok:

Merk: Team 7
Type: Massief eiken blok
Afmetingen: 42 cm hoog, 35 cm breed, 35 cm diep
Materiaal: massief eikenhout

Oostenrijkse ambachtelijke kwaliteit

Elk TEAM 7 meubel is een uniek stuk, met veel handwerk gemaakt door ervaren meubelmakers volgens de Oostenrijkse ambachtelijke traditie. Vakmanschap in houtbewerking wordt bij TEAM 7 van generatie op generatie doorgegeven en garandeert de hoge kwaliteit van elke TEAM 7 meubel.

Duurzaam en waardevast

TEAM 7 creërt niet alleen meubelen maar ook waarde. Robuust, stabiel hout schenkt TEAM 7 meubelen een lange levensduur. Het behoudt zijn expressieve kracht over de jaren en wint nog aan waarde. Geen ander materiaal veroudert zo waardig als echt natuurhout.

TEAM 7

Het Oostenrijkse merk Team 7 maakt meubels sinds 1959. Die ervaring kunt u zien en voelen. Team 7 maakt natuurhouten meubels voor alle woonruimtes en biedt geraffineerde oplossingen voor elk interieur. Team 7 werkt samen met 's werelds beste designer: de natuur. Duurzaamheid begint bij Team 7 met design. Meubels uit zuiver natuurhout zorgen voor een gezonde woonomgeving. Geen wonder, want bomen komen uit gezonde duurzaam beheerde bossen. Team 7 heeft het volledige productieproces van boom tot afgewerkt meubel in de hand. Daardoor kunnen zij de milieuvriendelijke productie van hun natuurhouten meubelen garanderen.

 

Meer informatie
levertijd 4 - 6 weken