Dormiente rollattenbodem System 1

Dormiente rollattenbodem System 1

Houten kledingkast Close-it Dormiente

Houten kledingkast Close-it Dormiente

Massief houten kledingkast Dormiente duurzaam milieuvriendelijk

Dormiente kledingkast gemaakt van massief hout. De milieuvriendelijke kledingkast heeft 2 deuren, 3 legplanken en 1 kledingstang. De kledingkast is leverbaar in 6 verschillende houtsoorten en kleuren. Afmeting: 195x99x58 cm (hxbxd)

Vanaf € 2.649,00
Nog %1 beschikbaar

SPECIFICATIES VAN CLOSE-IT KLEDINGKAST DORMIENTE MET 2 DEUREN:

Merk: Dormiente
Type: Kledingkast
Uitvoering: 3 legplanken, 1 kledingstang en 2 deuren
Houtsoort: Massief hout, keuze uit design beuken, beukenhout, kern beuken, eiken, wild eiken, eiken bianco en eiken wit gepigmenteerd.
Afwerking: Natuurlijke plantaardige olie
Afmetingen (hxbxd): 195x99x58 cm

KLEDINGKAST MASSIEF HOUT

De Dormiente massief houten kledingkast worden standaard behandeld met natuurlijke plantaardige olie op basis van lijnolie. De uitstraling van de massief houten kledingkast is uniek en heeft veel karakter. Massief hout toont een mooie houttekening, nerven en kleurnuances. Door dit houtbeeld krijgt het massief houten kledingkast zijn natuurlijke charme dat werkelijk in elke slaapkamer past.

HANDIGE SMALLE KLEDINGKAST

De Dormiente Close-it kledingkast is een smalle kledingkast en is 99 cm breed. De duurzame kledingkast is overzichtelijk ingedeeld. Een brede legplank bovenin en twee legplanken aan dezijkant. Dankzij de kledingroede kunt u ook hangende kleding kwijt. In een kleine slaapkamer passen Dormiente kledingkasten, ladekasten & ladeblokken uitstekend. Zoek je toch een kledingkast die net iets groter is? Dan heeft het merk Team7 een uitgebreide keuze.

MEUBELS DUURZAAM EN MILIEUVRIENDELIJK

Bedaffair biedt in haar collectie uitsluitend meubels die vrij zijn van schadelijke stoffen. Daarom kiezen wij voor meubels van massief hout. Massief hout geeft rust en laat je ademen. En dit is wel anders met de reguliere meubels gemaakt van spaanplaat en MDF die het giftige formaldehyde uitstoten. Bedaffair houdt uw slaapkamer schoon en gezond.

VAKMANSCHAP

Dormiente kledingkasten worden met de hand gemaakt in Duitsland door ambachtelijk duitse meubelmakers.

DORMIENTE

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde matrassen.

MISSIE DORMIENTE

De missie van Dormiente is het bedenken en produceren van gezonde matrassen, massief houten bedden en metaalvrije boxsprings, kussens van natuurlijke materialen en biologisch beddengoed. De matrassen, bedden en beddengoed worden allemaal gemaakt van natuurlijke materialen. Zij willen met deze slaapproducten, met als basis natuurlijke materialen, de slaapkamer vrij houden van schadelijke stoffen.

DUURZAAMHEID VOLGENS DORMIENTE

De matrassen, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen.

Meer informatie
levertijd 6 - 8 weken