Zwevend houten design bed COM CI  XL Holzmanufaktur

Zwevend houten design bed COM:CI XL Holzmanufaktur

Bedplankje CONSOLE hangend nachtkastje aan bed hout TEAM 7

Bedplankje CONSOLE hangend nachtkastje aan bed hout TEAM 7

Nachtkastje plank UNI bedplankje massief hout Holzmanufaktur

De bedplank UNI is een nachtkastje hangend aan een bed. Dit nachtkastje is hangend en enigszins verstelbaar. Bij bestelling geeft u de breedte van uw frame door, hier wordt het bedplankje pas gemaakt. Het Duitse kwaliteitsmerk Holzmanufaktur heeft dit bedplankje kwalitatief zeer hoog afgewerkt. Dit ziet u niet alleen aan de afwerking. Aan de binnenkant is stof verwerkt zodat de bedplank niet schuurt met het frame van een bed.

Het UNI nachtkastje hangend aan een bed is verkrijgbaar in 8 houtsoorten. De bedplank UNI is een prima alternatief voor een nachtkastje. Met een mooie, praktische, ruimtebesparende oplossing voor je slaapkamer. Het bed plank nachtkastje kan eenvoudig weggenomen en verschoven worden. Een oplossing voor je telefoon, wekker of boek zonder dat het ruimte wegneemt in je slaapkamer.

Eigenschappen bedplank UNI:

- Verkrijgbaar in 8 houtsoorten.
- Keuze in afmeting: 35x40 cm of 40x45 cm.
- Geef de dikte van het zijpaneel van je bed aan bij opmerkingen. Het bedplankje wordt speciaal voor jou op deze dikte gemaakt.
- Niet geschikt voor elektrisch verstelbare bedden.

Nog %1 beschikbaar

SPECIFICIATIES HANGEND NACHTKASTJE AAN BED UNI:

Merk: Holzmanufaktur
Afmetingen: 35 x 40 cm (b x d)
Materiaal: massief hout
Houtsoorten: leverbaar in 8 verschillende houtsoorten; kernbeuken, beuken, esdoorn, wild eiken, eiken, kersen, noten wild en noten.
Afwerking: natuurlijke olie en warme was

ONDERHOUD VAN MASSIEF HOUTEN BEDPLANK UNI

Voor het onderhoud van het bedplankje UNI adviseren wij de natuurlijke meubelolie van Holzmanufaktur.

MEUBELMAKERS VAKMANSCHAP VAN JE DROMEN

Met het hangende nachtkastje aan het bed UNI maken de Holzmanufaktur meubelmakers dromen waar. De ambachtelijke perfectie en de liefde voor het hout zijn zichtbaar in de vele details: de rondingen, afwerking en de fijne stof tegen het schuren.

DUURZAAM EN WAARDEVAST

Holzmanufaktur creërt niet alleen meubelen maar ook waarde. Robuust, stabiel hout schenkt Holzmanufaktur meubelen een lange levensduur. Het behoudt zijn expressieve kracht over de jaren en wint nog aan waarde. Geen ander materiaal veroudert zo waardig als echt natuurhout.

HOLZMANUFAKTUR

Al meer dan 35 jaar perfectie

Het bedrijf Holzmanufaktur is in 1979 opgericht als meubelmakerscollectief. Het op een menselijke samenwerken met elkaar en het onderling vertrouwen is nog altijd de basis van de gemeenschappelijke scheppingskracht. Op dit moment zijn er meer dan 30 meubelmakers en meester-meubelmakers, verkoopmedewerkers en leerjongens, een kokkin en wisselende stagiaires actief bij Holzmanufaktur.

Massief houten bedden en meubels worden bij Holzmanufaktur ontworpen in cooperatie met architecten en meubel designers. Elk bed, nachtkastje, bijzettafeltje of ander meubel van Holzmanufaktur is zeer verfijnd in details en geperfectioneerd in afwerking. Wij tonen u graag een aantal massief houten Holzmanufaktur meesterstukken in onze showroom. Zo ontdekt u de hoogwaardige kwaliteit van authentiek ambachtelijk vakmanschap. Voor inspiratie kunt u in onze webshop de collectie bekijken. Ook is er een prachtige brochure beschikbaar.

Meer informatie
levertijd 6 - 8 weken