Team 8 zwevend design bed float met leren hoofdbord

TEAM 7 zwevend design bed FLOAT met leren hoofdbord

Team 7 tencel topper topmatras eco natuurlatex

Team 7 tencel topper topmatras eco natuurlatex

Nachtkastje zwevend FLOAT massief hout Team 7

Het TEAM 7 FLOAT zwevend nachtkastje bevindt zich altijd op de goede bed hoogte. Het zwevende nachtkastje met lade FLOAT is door zijn design tot in detail perfect op uw bed afgestemd. Heeft u een laag bed of een hoge boxspring? Het zwevende nachtkastje met lade FLOAT kan op elke hoogte gemonteerd worden. Het gebruik van solide massieve natuur hout is kenmerkend voor het Oostenrijkse kwaliteitsmerk TEAM 7. 

Naar wens kunt u, tegen meerprijs, het FLOAT zwevende nachtkastje met een prachtige glasplaat bestellen. Diverse kleuren en tinten zijn mogelijk (aanwezig in onze showroom).

Heeft u een FLOAT bed? De fronthoogte van het FLOAT nachtkastje volgt exact de halve of de hele hoogte van de bedzijden van het FLOAT bed. U kiest en bepaalt zelf uw keuze door een kleine of een grote lade te kiezen.

Tip: bekijk hier de korte film over het FLOAT nachtkastje en FLOAT bed >

Specificaties:

- Verkrijgbaar in 7 verschillende houtsoorten
- Breedte kan in 45 of 60 cm
- Hoogte kleine lade: 9,7 cm (buitenmaat), 3,3 cm (binnenmaat)
- Hoogte grote lade: 19,7 cm (buitenmaat), 8,2 cm (binnenmaat)
- Diepte: 35,6 cm
- Wordt geleverd met ophangvoorziening

Vanaf € 404,00
Nog %1 beschikbaar

SPECIFICATIES NACHTKASTJE ZWEVEND FLOAT TEAM 7:

Merk: Team 7
Type: Zwevend nachtkastje met 1 lade Float
Afmetingen: 
9,7 of 19,1 cm hoogte
45 of 60 cm breedte
35,6 cm diep 
Materiaal: massief hout, verkrijgbaar in 8 verschillende houtsoorten
Houtsoorten: elzenhout, kernbeuken, beukenhout, eiken, eiken witte olie, kersen en noten.
Afwerking: Met natuurlijke olie behandeld.

Zichtbaar mooi handwerk

De front van het zwevende nachtkastje met lade FLOAT weerspiegelt de details van de harmonisch afgeronde hoeken van het FLOAT bed. Het design wordt optisch versterkt door de fijne gefreesde streep in het massieve hout. De praktische lade is makkelijk te openen door de handige greep aan de onderkant van het front. 

NACHTKASTJE VAN ZUIVER NATUUR HOUT

De bomen voor het hout komen uit gezonde, duurzaam, beheerde bossen. Daar laat Team 7 ze tientallen jaren groeien voordat ze, met de grootste zorgvuldigheid, verwerkt worden. Het hout wordt veredeld met zuivere natuurolie. Zo blijven de vele positieve eigenschappen van het hout in uw slaapkamer behouden. Team 7 heeft het hele productieproces van boom tot afgewerkt bed in de hand. Daardoor kunnen ze de milieuvriendelijke productie van de natuur houten bedden garanderen.

OOSTENRIJKSE AMBACHTELIJKE KWALITEIT

Elk Team 7 bed of nachtkastje is een uniek stuk, met veel handwerk gemaakt door ervaren meubelmakers volgens de Oostenrijkse ambachtelijke traditie. Vakmanschap in houtbewerking wordt bij Team 7 van generatie op generatie doorgegeven en garandeert de hoge kwaliteit van elke Team 7 slaapkamer meubel.

DUURZAAM EN WAARDEVAST

Team 7 creërt niet alleen slaapkamer meubelen maar ook waarde. Robuust, stabiel hout schenkt Team 7 meubelen een lange levensduur. Het behoudt zijn expressieve kracht over de jaren en wint nog aan waarde. Geen ander materiaal veroudert zo waardig als echt natuurhout.

TEAM 7

Het Oostenrijkse merk Team 7 maakt meubels sinds 1959. Die ervaring kunt u zien en voelen. Team 7 maakt natuurhouten meubels voor alle woonruimtes en biedt geraffineerde oplossingen voor elk interieur. Team 7 werkt samen met 's werelds beste designer: de natuur. Duurzaamheid begint bij Team 7 met design. Meubels uit zuiver natuurhout zorgen voor een gezonde woonomgeving. Geen wonder, want bomen komen uit gezonde duurzaam beheerde bossen. Team 7 heeft het volledige productieproces van boom tot afgewerkt meubel in de hand. Daardoor kunnen zij de milieuvriendelijke productie van hun natuurhouten meubelen garanderen.

Meer informatie
levertijd 8 - 10 weken