Matras Natural Basic 2 ecologisch natuurlatex Dormiente

Matras Natural Basic 2 ecologisch natuurlatex Dormiente

Bed Nuveo massief beuken hout metaalvrij Dormiente

Bed Nuveo massief beuken hout metaalvrij Dormiente

Nachttafel hangend STEXX aanpasbaar hout bed plankje Dormiente

De nachttafel STEXX hangt aan je bed. Het bedplankje van massief hout is aanpasbaar en past vrijwel op elk massief houten bed of gestoffeerd ledikant. De nachttafel STEXX is verkrijgbaar in 10 verschillende massief houtsoorten en in wit gepigmenteerd eiken. Een bedplankje of hangend nachttafel is ideaal als je een praktische, ruimtebesparende oplossing voor je bed zoekt. De bed plank nachttafel kan eenvoudig weggenomen en verschoven worden. Is geschikt voor alle type bedden van hout en gestoffeerde ledikanten.

- Afmeting is ca. 33x33 cm.
- Makkelijk in te stellen naar uw gewenste breedte.

Vanaf € 199,00
Nog %1 beschikbaar

Specificiaties:

Merk: Dormiente
Type: Stexx, aanpasbaar nachttafeltje hangend aan de zijpanel van een bed
Afmetingen: 33 x 33 cm (b x d)
Materiaal: massief hout
Houtsoorten: kernbeuken, beuken, zirbe (alpenden), wild eiken, eiken, eiken wit gepigmenteerd, eiken bianco, kersen en noten.
Afwerking: natuurlijke olie

Dormiente

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde matrassen.

Missie Dormiente

De missie van Dormiente is het bedenken en produceren van gezonde matrassen, massief houten bedden en metaalvrije boxsprings, kussens van natuurlijke materialen en biologisch beddengoed. De matrassen, bedden en beddengoed worden allemaal gemaakt van natuurlijke materialen. Zij willen met deze slaapproducten, met als basis natuurlijke materialen, de slaapkamer vrij houden van schadelijke stoffen.

Duurzaamheid volgens Dormiente

De matrassen, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen.

Zorgeloos bestellen en gratis thuisbezorgd

Zorgeloos online bestellen of bezoek onze showroom. Bij Bedaffair.nl kunt u makkelijk online bestellen en betalen. Uw bestelling wordt gratis thuisbezorgd.

Meer informatie
levertijd 5 - 7 weken