Eco matras SAMAR Premium 5-zone fairtrade biologisch Prolana

Eco matras SAMAR Premium 5-zone fairtrade biologisch Prolana

Prolana kameelhaar dekbed SIBARI lente herfst

Prolana kameelhaar dekbed SIBARI lente herfst

Natuurlatex matras SAMAR Premium Plus 5 zone eco bio Prolana

Het natuurlatex matras SAMAR Premium Plus van Prolana heeft een zachtere schouderzone. Naast de 5-zones is matras SAMAR Premium Plus 3 cm hoger dan matras SAMAR Comfort Plus. En hoe hoger een natuurlatex matras hoe meer ligcomfort u zult ervaren. SAMAR Premium Plus van Prolana heeft dus meer waar 
(comfort) voor zijn geld dan de Samar Comfort Plus.

U kunt kiezen of u de comfortlaag in biologisch katoen wilt of in biologische wol:
- Katoen geeft een steviger ligcomfort, is huidvriendelijk. Doch kan katoen minder vocht opnemen dan wol.
- Wol ondersteunt de flexibiliteit van de puntelasticiteit van natuurlatex en kan 1,5 meer vocht opnemen dan het eigen gewicht zónder nat aan te voelen.

De matrashoes (tijk) is gemaakt van biologisch katoen en is wasbaar. 

Advies: Dit matras heeft een matrasbeschermer nodig (tussen lattenbodem en matras).

Fair Trade natuurlatex Bio katoen Biologisch katoen

Vanaf € 899,00
Nog %1 beschikbaar

Belangrijke specifaties matras Samar Premium Plus:

Merk: Prolana
Afmetingen: Alle standaard maten.
Kleur: Off white
Kern: 15 cm 100% natuurlatex
Tijk: 100% katoen. kbA gecertificeerd GOTS
Wasbaar: Ja
Totale matrashoogte: 16 cm
Geschikt voor: Kinderen, licht gewicht rugslapers en buikslapers. En zijslapers, indien deze van stevig ligcomfort houden en niet te ver uitstekende schouders hebben.
Tot 95 kg

Advies: Dit matras heeft een matrasbeschermer nodig.
Tevens: Voor warmte gevoelige kinderen of kinderen die het snel zweten of warm hebben, adviseren wij een onderdeken van katoen of wol.

Keerbaar: Het matras is keerbaar.
Garantie: 3 jaar CBW garantie
Onderhoud: Laat uw matras iedere ochtend ademen door het dekbed terug te slaan.
Keer uw matras iedere 3 maanden. Dat kan horizontaal en verticaal.
Gebruik een goede molton om uw matras, zodat uw matras zo schoon en droog mogelijk blijft.
Het matras nooit stofzuigen.
Vlekken met bijvoorbeeld Traay of Ecover vlekkenreiniger.
Keurmerken: Latex: QUL
Katoen, kbA (Kontrolliert biologische anbau)

Matras Samar Premium Plus met comfortlaag biologische katoen of biologische wol

Hard of zacht, fris of lekker warm. Iedereen heeft een andere voorkeur als het gaat om de ideale natuurlatex matras. Met dit natuurlijke matras van Prolana kan je kiezen voor een matras die aan je persoonlijke wensen voldoet. De natuurlijke materialen in matras Samar Premium Plus dragen bij aan een betere ventilatie, betere ondersteuning tijdens het slapen. Èn de natuurlijke matras is getest door het QUL Instituut en vrij van schadelijke en synthetische stoffen.

Comfortlaag wol: De Samar Premium Plus matras is opgebouwd uit natuurlatex en zachte lagen van kbA gecertificeerd biologisch katoen en kbT gecertificeerde biologische wol. Dit zorgt er voor dat vocht optimaal wordt opgenomen en afgevoerd waardoor het matras schoon, droog en fris blijft. Dit betekent dat de gebruiker van het matras altijd droog en comfortabel slaapt.

Comfortlaag katoen: De matrashoes is gemaakt van 100% biologisch katoen en gestept (gewatteerd) met biologisch katoen. Het ecologische natuurlatex matras Samar Premium Plus met katoen als comfortlaag heeft een steviger ligcomfort en een fijne ventilatie.

Matras SAMAR Premium Plus Prolana met wasbare tijk

De matrashoes of tijk van het Prolana matras is gemaakt van 100% biologisch katoen en wasbaar op 60 graden. Ideaal voor mensen die gevoelig zijn voor allergie.

Matrassen fairtrade en biologisch

Voor de natuurlatex matrassen van Prolana wordt Fair Trade rubber van FSC gecertificeerde rubberbomen gebruikt. De katoen is kbA gecertificeerd en afkomstig van biologische landbouw. Met de koop van een Prolana matras ondersteunt u dus de Fair Trade-Projecten van Fair Rubber.

De Premium kwaliteit van Prolana

Van baby slaapzak tot dekbed, van matras tot hoofdkussen - elk Prolana product levert een actieve gezondheidsbijdrage. Want Prolana gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen. Het bedrijf verwerpt agrarische chemie, zoals pesticiden en chemische meststof. En dat komt niet alleen ten goede van u, als ook van alle mensen, die meewerken aan de ontwikkeling en productie van een Prolana produkt. Een wereld die vrij is van schadelijke stoffen is reeds lang verleden tijd. Daarom worden alle Prolana producten streng getest door onafhankelijke laboratoria. En dat betekent dat Prolana producten zo arm als mogelijk zijn aan schadelijke stoffen. Waar mogelijk gebruikt Prolana biologisch gecertificeerde grondstoffen. De natuurlijke materialen, welke nog geen biologische certificering kunnen krijgen, worden ingekocht bij bedrijven, die de eigenaren van Prolana persoonlijk kennen. De gehele productieketen, die start bij de ruwe materialen, komt overeen met de standaarden van IVN, GOTS, en FSC®.

Vakmanschap

Alle Prolana eco matrassen worden met de hand gemaakt in de eigen werkplaats in Duitsland vlakbij de Bodensee.

Meer informatie
levertijd - Circa 4 weken