Prolana kinderdekbed wol zomer 100x135 biologisch

Prolana kinderdekbed wol zomer 100x135 biologisch

TEAM 7 Mylon houten design bed met gestoffeerde bedzijden

TEAM 7 Mylon houten design bed met gestoffeerde bedzijden

Natuurlatex topdekmatras ISABELLA 100% natuurlijk latexaandeel fairtrade Prolana

De Prolana natuurlatex topdekmatras ISABELLA heeft een hoogte waarmee u werkelijk uw ligcomfort verhoogd. De totale hoogte van dit topdekmatras is maar liefst 8,5 cm. Aan één zijde is de natuurlatex afgedekt met biologische scheerwol. Wol neemt tot 1,5 keer aan vocht op zónder nat aan te voelen. Een waarborg voor elke nacht droog en comfortabel slapen. De tijk is gemaakt van mooi glanzend zach bio katoen satijn.

Meer waarde voor uw geld... De natuurlatex topdekmatras ISABELLA van Prolana heeft een hoogte van maar liefst 8,5 cm. De drukverlagende puntelasticiteit en flexibiliteit van natuurlatex zijn niet na te maken door chemisch synthetisch latex. Uitmuntend ligcomfort dus. Daarnaast is de natuurlatex kern gemaakt van 100% natuurlijk latexaandeel en is bovendien fairtrade gecertificeerd én streng is getest op schadelijke stoffen. Dat betekent een 100% puur en eerlijk product. En ook dat is een waardevolle luxe tegenwoordig.

De tijk van de topper is gemaakt van prachtig luxe biologisch katoen satijn. Met de vier elastische banden op de hoeken blijft de topper goed op uw matras liggen. Kies uw favoriete hardheid, u heeft keuze uit soft of medium.

Fairtrade rubber Streng getest op schadelijke stoffen Duurzaam beheerde wouden Biologisch katoen Vrij van schadelijke stoffen

Vanaf € 499,00
Nog %1 beschikbaar

Belangrijke specifaties van topdekmatras natuurlatex Isabella:

Merk: Prolana
Type: Natuurlatex topdekmatras Isabella met biologische scheerwol
Afmetingen: 1- en 2 persoons in vele lengte- en breedtematen.
Kleur: wit
Kern: 7,5 cm, 100% zuivere natuurlatex met keurmerk
Tijk: 100% biologisch katoen satijn, kbA verstept met scheerwol
Totale hoogte topdekmatras: 8,5 cm
Geschikt voor: iedereen

Zorg voor een goede bescherming van uw topmatras met een goede molton.

Keerbaar: De topdekmatras is keerbaar.
Onderhoud: Laat uw natuurlatex topper iedere ochtend ademen door het dekbed terug te slaan.
Keer uw topper iedere 3 maanden. Dat kan horizontaal en verticaal.
Gebruik een goede molton om uw topdekmatras, zodat uw matras zo schoon en droog mogelijk blijft.
Het topdekmatras nooit stofzuigen.
Vlekken met bijvoorbeeld Traay of Ecover vlekkenreiniger.
Wasbare tijk: Nee
Keurmerken: Latex: QUL, fairtrade, FSC, kbA

Over de natuurlatex topdekmatras

Maak uw bed in een oogwenk nog veel comfortabeler met de dikke Prolana natuurlatex topdekmatrassen. Een soepele laag puur natuurlatex met aan één kant een heerlijke zacht laag biologische scheerwol. Scheerwol heeft geweldige eigenschappen. Zelfs bij de meest warme nachten slaapt u aangenaam droog en comfortabel op scheerwol. Wol kan namelijk tot 1,5 keer aan vocht opnemen zónder nat aan te voelen. Daarnaast is natuurlatex een heerlijk materiaal om op te slapen: door de grote veerkracht en elasticiteit ondersteunt het altijd daar waar nodig.

Verbeter uw bed

Een natuurlatex topdekmatras of latex topper voegt niet alleen extra comfort toe aan uw bed. Er zijn veel praktische redenen om een topper aan te schaffen. Zo bent u verlost van de soms hinderlijke naad tussen twee 1-persoons matrassen, maakt u een te hard matras zachter, wordt uw bed opmaken veel makkelijker met een bijpassende topmatras molton en topper hoeslaken en zorgt u ervoor dat de hygiene verbeterd wordt en uw matras langer meegaat. Daarnaast kan een natuurlatex topdekmatras zorgen voor een betere gewichtsverdeling en ondersteuning. Goede redenen denken wij.

Fairtrade natuurlatex streng getest op schadelijke stoffen

De 7,5 centimeter dikke laag puur natuurlatex van de LATOIA topmatras heeft een zogenaamde open celstructuur waardoor uw topmatras prima ademt en u het niet te warm krijgt. Zacht, puur en ademend. De mooie glanzenden luxe biologisch katoen satijn tijk zorgt voor aangenaam comfort, omdat de topper snel de warmte van uw lichaam aanneemt.

Anti allergisch

Van belang is ook dat de natuurlatex in onze topdekmatrassen van nature anti-bacterieel, anti-schimmel en anti-huisstofmijt is. Ook de zeer goed ventilerende biologische katoen is zeer huidvriendelijke en heeft een anti-allergische werking.

Toppers en topdekmatrassen fairtrade en biologisch

Voor de natuurlatex matrassen van Prolana wordt Fair Trade rubber van FSC gecertificeerde rubberbomen gebruikt. De katoen is kbA gecertificeerd en afkomstig van biologische landbouw. Met de koop van een Prolana matras ondersteunt u dus de Fair Trade-Projecten van Fair Rubber.

De Premium kwaliteit van Prolana

Van baby slaapzak tot dekbed, van matras tot hoofdkussen - elk Prolana product levert een actieve gezondheidsbijdrage. Want Prolana gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen. Het bedrijf verwerpt agrarische chemie, zoals pesticiden en chemische meststof. En dat komt niet alleen ten goede van u, als ook van alle mensen, die meewerken aan de ontwikkeling en productie van een Prolana produkt. Een wereld die vrij is van schadelijke stoffen is reeds lang verleden tijd. Daarom worden alle Prolana producten streng getest door onafhankelijke laboratoria. En dat betekent dat Prolana producten zo arm als mogelijk zijn aan schadelijke stoffen. Waar mogelijk gebruikt Prolana biologisch gecertificeerde grondstoffen. De natuurlijke materialen, welke nog geen biologische certificering kunnen krijgen, worden ingekocht bij bedrijven, die de eigenaren van Prolana persoonlijk kennen. De gehele productieketen, die start bij de ruwe materialen, komt overeen met de standaarden van IVN, GOTS, en FSC®.

Vakmanschap

Alle Prolana eco topdekmatrassen worden met de hand gemaakt in de eigen werkplaats in Duitsland vlakbij de Bodensee.

Zorgeloos bestellen en gratis thuisbezorgd

Bij Bedaffair kunt u makkelijk online bestellen en betalen en uw bestelling wordt tot de deur afgeleverd wanneer het u uitkomt.

Meer informatie
levertijd Circa 3 - 6 weken