Rol lattenbodem verend FLEXIBEL beukenhout Dormiente

Rol lattenbodem verend FLEXIBEL beukenhout Dormiente

Topper Inside natuurlatex KOMFORT Dormiente

Topper Inside natuurlatex KOMFORT Dormiente

Natuurlatex topmatras KOMFORT latex topper Dormiente bio eco

Het natuurlatex topmatras KOMFORT van Dormiente heeft een kern van 3 cm. De totale hoogte is 5 cm. Een natuurlatex topper verhoogt uw ligcomfort. De wollen comfortlaag van deze topper heeft u het nooit meer te koud of te warm. Met een natuurlatex topmatras wordt een iets te hard matras zachter. De kern van deze Dormiente topper is gemaakt uit 100% fairtrade natuurlatex dat streng is getest op schadelijke stoffen. Heerlijk en gezond slapen dus.

Verkrijgbaar in soft en stevig.

QUL gecertificeerd  Fairtrade natuurlatex  Biologische wol  Biologisch katoen

Vanaf € 499,00
Nog %1 beschikbaar

Het eco natuurlatex topmatras KOMFORT van Dormiente heeft een kern van 3 cm en een totale hoogte van 5 cm. Met een natuurlatex topmatras verhoogt u het ligcomfort en bedklimaat van uw matras. Nooit meer te koud of te warm slapen als het gaat om koudschuim, binnenvering of logeermatrassen. En een iets te hard matras wordt zachter met deze topmatras. De kern is gemaakt uit 100% fairtrade natuurlatex dat streng is getest op schadelijke stoffen.

Bij het topmatras KOMFORT is er keuze uit 2 verschillende biologisch katoenen tijken (gebreid en satijn), beide met 750 g/m2 biologische scheerwol. De natuurlatex topmatras KOMFORT voegt direct een heerlijk extra comfort toe aan uw matras.

Belangrijke specifaties:

Merk: Dormiente
Type: Natuurlatex topmatras Komfort
Afmetingen: 1- en 2 persoons in vele lengte- en breedtematen.
Kleur: wit
Kern: 3 cm 100% zuivere natuurlatex met keurmerk
Tijk: 100% biologisch katoen, keuze uit gebreid of satijn, kbA
Totale hoogte topdekmatras: 5 cm
Geschikt voor: iedereen

Zorg voor een goede bescherming van uw topmatras met een goede molton.

Keerbaar: De topmatras is keerbaar.
Garantie: 5 jaar op materiaal en fabricage fouten
Onderhoud: Laat uw natuurlatex topdekmatras iedere ochtend ademen door het dekbed terug te slaan.
Keer uw topmatras iedere 3 maanden. Dat kan horizontaal en verticaal.
Gebruik een goede molton om uw topdekmatras, zodat uw matras zo schoon en droog mogelijk blijft.
Het topdekmatras nooit stofzuigen.
Vlekken met bijvoorbeeld Traay of Ecover vlekkenreiniger.
Wasbare tijk: Nee
Keurmerken: Latex: QUL, fairtrade, kbA, kbT

Over de natuurlatex eco topmatras

Maak uw bed in een oogwenk nog veel comfortabeler met de Dormiente natuurlatex topmatrassen. Een soepele laag puur natuurlatex omgeven door pure scheerwol in een zachte katoenen tijk, zorgt voor heerlijke laag extra comfort en bescherming voor uw matras. Natuurlatex is een geweldig materiaal om op te slapen: door de grote veerkracht en elasticiteit ondersteunt het altijd daar waar nodig.

Verbeter uw bed

Een natuurlatex topmatras voegt niet alleen extra comfort toe aan uw bed. Er zijn veel praktische redenen om een topmatras aan te schaffen. Zo bent u verlost van de soms hinderlijke naad tussen twee 1-persoons matrassen, maakt u een te hard matras zachter, wordt uw bed opmaken veel makkelijker met een bijpassende topmatras molton en topper hoeslaken en zorgt u ervoor dat de hygiene verbeterd wordt en uw matras langer meegaat. Daarnaast kan een natuurlatex topmatras zorgen voor een betere gewichtsverdeling en ondersteuning. Goede redenen denken wij.

Fairtrade natuurlatex streng getest op schadelijke stoffen

De 3 centimeter dikke laag puur natuurlatex van de KOMFORT topmatras heeft een zogenaamde open celstructuur waardoor uw topmatras prima ademt en u het niet te warm krijgt. Zacht, puur en ademend. De mooie biologisch katoenen tijk zorgt voor aangenaam comfort, omdat de topmatras snel de warmte van uw lichaam aanneemt.

Anti allergisch

Van belang is ook dat de natuurlatex in onze topmatrassen van nature anti-bacterieel, anti-schimmel en anti-huisstofmijt is. Ook de zeer goed ventilerende biologische wol heeft een anti-allergische werking.

Zorgeloos bestellen en gratis thuisbezorgd

Bij Bedaffair kunt u makkelijk online bestellen en betalen en uw bestelling wordt tot de deur afgeleverd wanneer het u uitkomt.

Dormiente

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde matrassen.

Missie Dormiente

De missie van Dormiente is het bedenken en produceren van gezonde matrassen, topmatrassen, massief houten bedden en metaalvrije boxsprings, kussens van natuurlijke materialen en biologisch beddengoed. De matrassen, bedden en beddengoed worden allemaal gemaakt van natuurlijke materialen. Zij willen met deze slaapproducten, met als basis natuurlijke materialen, de slaapkamer vrij houden van schadelijke stoffen.

Duurzaamheid volgens Dormiente

De matrassen, topmatrassen, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen.

Zorgeloos bestellen en gratis thuisbezorgd

Bij Bedaffair kunt u makkelijk online bestellen of proefliggen in onze showroom te Amsterdam IJburg. Uw bestelling wordt tot de deur afgeleverd wanneer het u uitkomt.

Meer informatie
levertijd 3 - 5 weken