Massief houten blok eiken Team 7

Massief houten blok eiken Team 7

Koelblijvend hoofdkussen E-SH kussen Moosburger

Koelblijvend hoofdkussen E-SH kussen Moosburger

Neksteunkussen paardenhaar A-SH Moosburger

Dit paardenhaar neksteunkussen A-SH van het Oostenrijkse Moosburger is een nek ondersteunend kussen bij uitstek. Het neksteunkussen ontspant de spieren in nek en schouder. Het gevoel van een slapende arm in de nacht zal eveneens verdwijnen. De vulling van paardenhaar maakt het kussen lekker stevig en bovendien ventileert uitmuntend. Paardenhaar wordt ook wel beschouwd als een natuurlijke airco. U slaapt dus altijd droog, comfortabel en bijzonder hygiënisch. Droog slaapcomfort verhindert groei van bacteriën, schimmels en huismijt.

Ergonomie nek ondersteunend hoofdkussen

Het AS-H neksteunkussen is al 30 jaar een bestseller. Het neksteunkussen bevat een nekrol voor de rugligging en 2 extra  'oren' voor de zijligging. Opdat we bij een zijligging ons hoofd altijd iets naar voren buigen, is het kussen op deze 'foetus' ligging aangepast. Zo hebben zijslapers niet het gevoel dat het hoofd van het kussen afrolt. De hoogte van het kussen is bij zijligging hoger dan bij rugligging. Het neksteunkussen vangt dus de afstand tussen hoofd - schouder bij zijslapers perfect op. Het kussen is aanpasbaar naar uw persoonlijke ligcomfort, u kunt er paardenhaar eruit halen.

Pluspunten:

- Stevig nek ondersteunend hoofdkussen
- Bij zijligging perfecte ondersteuning door de speciaal gevormde 'oren'
- Afstand hoofd-schouder wordt direct opgevangen
- Bij rugligging, geïntegreerd lager kussendeel voor ergonomische houding
- Natuurlijke airco, altijd droog en comfortabel kussen
- Bijpassende kussensloop verkrijgbaar
- Afmeting: 40x82 cm

Biologisch katoenen hoes Moosburger Oostenrijk

Vanaf € 195,00
Nog %1 beschikbaar

Specificaties neksteunkussen A-SH:

Merk: Moosburger
Type: neksteunkussen A-SH
Materiaal: tijk met rits: 100% biologisch katoen. 
Vulling: 100% paardenhaar in 2 delen (1/3 en 2/3)
Stevigheid: stevig
Maat: 40x82 cm 

Anti-allergeen: Ja, anti-huisstofmijt
Onderhoud: Het kussen openritsen en laten luchten bij een open raam, op het balkon of in de tuin. De sloop van het kussen kan gewassen worden op maximaal 60 graden, maar wij adviseren 40 graden.

Een neksteunkussen 

Een neksteunkussen ontlast de schouder- en nekspieren. Daarnaast verbetert het de bloeddoorstroming waardoor slapende arm tot het verleden hoort. Zelfs pijn in de onderrug kan worden verminderd of zelfs verdwijnen. Moosburger neksteunkussen is speciaal ontwikkeld voor rugligging als ook voor zijligging. Alle neksteunkussens zijn persoonlijk aan te passen door het simpel verwijderen of toevoegen van paardenhaar. De natuurlijke 'airco' of wel ventilatie van paardenhaar zorgt ervoor dat het kussen aangenaam koel onder hoofd en nek. Na 7 - 10 jaar adviseren wij een revitalisatie. Het paardenhaar wordt dan gereinigd en gekamd tot een aangename densiteit.

Onderhoud van een paardenhaar neksteunkussen

Het onderhoud van een paardenhaar neksteunkussen is erg eenvoudig. Slechts 2x per jaar luchten in de ochtendzon. Bij Moosburger vindt men het de beste tijd bij "über sich gehendem Mond" en dat betekent op de dag van de zonnekeer. Dus de 1e dag van de zomer en de 1e dag van de winter.

Een natuurlijke en gezonde nachtrust op Moosburger® paardenhaar producten. 

Familiebedrijf Moosburger is al meer dan 100 jaar actief in verwerking van natuurlijke vezels. Sinds 1980 heeft Moosburger zich gespecialiseerd in paardenhaar. De paardenhaar matrassen, paardenhaar topdekmatrassen en paardenhaar kussens worden wereldwijd met plezier gebruikt door vele duizenden mensen. Moosburger is de enige verwerker van paardenhaar die zowel het reinigen, kammen en verwerken tot matras, topmatras en kussen in eigen beheer heeft. Het grote ademende vermogen van paardenhaar matrassen, topmatrassen en kussens geven zomer en winter een niet te evenaren comfortabel en droog slaapklimaat voor iedereen. 

Paardenhaar producten zijn voor iedereen heerlijk om op te slapen. Ook voor mensen die veel transpireren of reumatisch zijn, bieden paardenhaar producten veel comfort. De eigenschappen van paardenhaar helpen mee aan verbetering van gezondheid en welzijn, in het bijzonder voor mensen die reageren op huismijt, schadelijke stoffen, maar ook bij huidproblemen (eczeem, psoriasis en neurodermatitis). Een paardenhaar matras, topmatras en kussen is 100% natuurlijk. Het ondersteunt het immuun systeem en maakt u en het slapen gezonder. 

Voordelen van paardenhaar op een rij: 

Paardenhaar houdt u koel in de zomer en warm in de winter.
Door optimale ventilatie worden blijft de temperatuur in bed constant waardoor u de hele nacht de juiste lichaamstemperatuur houdt. Een gelijkmatige temperatuur is comfortabeler en het is bewezen dat u dan beter en dieper slaapt.
Paardenhaar stopt overmatig transpireren en koude rillingen.
Paardenhaar ventileert een constante stroom lucht door deze kussens en matrassen waardoor een perfecte slaapomgeving ontstaat.
Paardenhaar verlaagt luchtvochtigheid in bed.
Paardenhaar regelt uw lichaamstemperatuur terwijl u slaapt en zorgt voor een betere en diepere nachtrust.
Paardenhaar voorkomt huisstofmijt, schimmel en vocht in uw bed. De oplossing voor wanneer er sprake is van allergie of astma. 

Moosburger® paardenhaar beter dan de standaardnormen 

Moosburger® gebruikt uitsluitend de beste kwaliteit paardenhaar voor matrassen, topmatrassen en kussens: 

- uitsluitend gebruik van paardenstaarthaar (RS) en staarthaar (SH); 
- het haar is 2-3 keer langer dan de standaard normen; 
- het wordt gesponnen in zeer strakke strengen, waardoor het na ontwarren gegarandeerd extra veerkrachtig is. 
- het wordt zeer schoon gewassen en zorgvuldig gestoomd. 

Moosburger® koopt schoon gewassen haar wat op natuurlijke wijze is behandeld met plantaardige olie. Daarna wordt het verwerkt in de eigen fabriek in Oostenrijk.

Meer informatie
levertijd 2 - 3 weken