Kinderdekbed turf en biokatoen - antroposofie hooggevoelig kind slapen

Kinderdekbed turf en biokatoen - antroposofie hooggevoelig kind slapen

Bed massief hout noten Dana exclusief hoofdbord

Bed massief hout noten Dana exclusief hoofdbord

Onderdeken elektromagnetische straling bescherming en hooggevoeligheid

Uniek bij Bedaffair is de 100% turf en biokatoen onderdeken dat bescherming biedt tegen elektromagnetische straling. Daarnaast biedt het bij hoogegevoeligheid verbetering bij het slapen. Al sinds de jaren '20 zijn is turf vezel of wollegras een zeer bekend product binnen de Antroposofie bij bescherming van straling en het geven van een gevoel van omhulling bij hooggevoeligheid. De verwerkte turf in de onderdeken is op ambachtelijke wijze verrijkt met intensieve biologische processen. Dit betekent dat de broze turf of wollegras verwerkt kan worden tot een onderdeken en vele, bewezen, gezondheidsvoordelen heeft.
(Op aanvraag sturen wij u de wetenschappelijke resultaten toe)

Elektromagnetische straling, hooggevoeligheid, slapen en turf

De onderdeken met 100% turf en biokatoen wordt veel gebruikt bij hooggevoeligheid en gevoeligheid voor elektromagnetische straling. Hooggevoeligen hebben moeite met het verwerken van de vele prikkels en indrukken van de overweldigende wereld. Binnen de antroposofische geneeskunde is het gebruik van turfolie (Moor of Solum uliginosum) bijvoorbeeld heel bekend en wordt gebruikt zodat mensen die te open staan zich meer kunnen afsluiten voor hun omgeving.

Bij gevoeligheid voor elektromagnetische straling is bewezen dat turf straling neutraliseert. Door het gehalte aan kiezelzuur en bruin-gekleurde huminstoffen, een donkere koolstof, kunnen turfvezels korte golvige, energierijke straling zoals UV-licht, electrosmog en radio-actieve straling omzetten in, niet schadelijke, lange golf warmtestraling. (lees hieronder uitgebreide informatie).

- Alle maten zijn mogelijk, neem hiervoor gerust contact met ons op.

Vanaf € 409,00
Nog %1 beschikbaar

Productspecificaties:

Type: Onderdeken met 100% verrijkte turf en bio katoen
Materiaal: 100 % wollegras en een tijk van 100% biologisch katoen (GOTS)
Kleur: ecru
Maat: Alle gangbare maten. Andere maten zijn ook mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.
Wasbaar: Nee, luchten is het allerbeste voor dit antiseptische doch gevoelige materiaal.
Hypoallergeen: Ja, geschikt voor allergie gevoelige mensen en kinderen.
Keurmerk: kbA (kontrolliert biologische Anbau)
Extra: Sterk verwarmend, anti-bacterieel, laadt niet electromagnetisch op. Gunstig effect op electromagnetische straling.

Het schone van 100% biologisch katoen

Het 100% biologisch katoen van de onderdeken zijn duurzaam geproduceerd zonder gebruik van formaldehyde. De onderdeken is nooit in aanraking geweest met pesticiden en andere nare chemicaliën en dus schoon, veilig en zeer huidvriendelijk. Het katoen van deze onderdeken is 100% biologisch. Beter voor u en beter voor de wereld.

Alles op een rij over turf onderdekens:

- 100% biologisch katoen
- 100% turf (wollegras)
- Het wollegras is op ambachtelijke wijze verrijkt met biologische processen volgens traditioneel voorschrift van Rudolf Steiner (grondlegger Antroposofie)
- Geeft een gevoel van 'omhulling' voor kinderen die te open staan
- Neutraliseert electromagnetische straling en pulserende straling (wifi)
- Verwarmt door inwerking op bloedvatenstelsel
- Duurzaam geproduceerd katoen
- Geen gebruik van formaldehyde tijdens productie
- kbA geteeld
- Hypoallergeen en huidvriendelijk
- Vochtabsorberend
- Comfortabel

Turf onderdeken: omhullend, biologisch katoen en verrijkt wollegras

Wereldwijd uniek antroposofisch en biologische onderdeken dat heerlijk verwarmend werkt zonder dat het tè warm wordt. Met speciale biologische processen is het wollegras (turf) verrijkt waardoor de gemummificeerde vezel buigzaam en flexibeler wordt. Het antroposofisch en biologische kindermuts geeft rust, is comfortabel en zacht, heerlijk warm en neutraliseert schadelijke straling.

Hoe werkt een turf onderdeken afwerend tegen schadelijke invloeden zoals straling?

Door het gehalte aan kiezelzuur en bruin-gekleurde huminstoffen, een donkere koolstof, kunnen turfvezels korte golvige, energierijke straling zoals UV-licht, electrosmog en radio-actieve straling omzetten in, niet schadelijke, lange golf warmtestraling.
De turf vezel van een dekbed of onderdeken geeft de mens een omhulling, die in zekere zin overeenkomt met fysiologische omstandigheden van de menselijk huid. Ook in onze huid bevindt zich relatief veel kiezelzuur en onze melaninevormende pigmentcellen zijn verwant aan het huminstoffensysteem. UV-licht is bijvoorbeeld een korte golvige straling. Ook onze huid kan het kort golvige UV-licht omzetten in lange golven. Het is het bruine pigment dat ons beschermt tegen de levensbedreigende UV-licht straling, koud en onzichtbaar die ons laat verbranden maar ook ons dna schade kan toebrengen.  De kiezelzuur en huminstoffen in onze huid zijn verbonden met ons immuunsysteem. De kiezelzuur en het huminstoffensysteem in onze huid reageren op prikkels van buitenaf waarop ons immuunsysteem reageert (bruin worden). Om ons immuunsysteem te ondersteunen en te helpen tegen schadelijke invloeden, zoals electromagnetische en korte golvige straling binnenshuis, is een turfwollen dekbed of onderdeken voor baby’s, kinderen en volwassenen een oplossing.

Traditionele technieken

De biologische katoen en de verrijkte turf of wollegras worden in een heel klein dorpje in Duitsland gesponnen en verrijkt door een kleinschalig bedrijfje. In hun fabriekje in het biologisch dynamische natuurgebied werken ze met traditionele homeopathische technieken en traditionele machines. De onderdeken wordt in Duitsland gebreid door een ambachtelijk bedrijf. De gereinigde en verrijkte turfvezel (wollegras) wordt zonder synthetische (hulp)stoffen of chemische middelen met de hand verwerkt. De wollegras vezel is een turfvezel en 100% plantaardig. Het is slechts door natuurlijke ecologische processen gemummificeerd.

Is turf bedtextiel nieuw?

In de 19e eeuw werd turf of wollegras al verwerkt tot textiel. Vanaf de jaren '20 werd turf bedtextiel meer actueel, met name binnen de Antroposofie vanwege de ideëen van Rudolf Steiner die voorzag dat straling met forse schreden zou toenemen. Vanaf de jaren '80 werd er meer en meer turf bedtextiel ontwikkeld in Zweden en Zwitserland waarbij de turf of wollegras met een veredeling werd behandeld. Al langer bestaan in Duitsland de Moor kuuroorden (moor = veen) en de turfoliën die therapeutisch gebruikt worden.

Bouwbiologie elektromagnetische straling

Elektromagnetische straling vormt een onnodige belasting voor ons lichaam en kan mogelijk zelfs ernstige risico`s voor onze gezondheid vormen. Bij wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat verrijkt turf vezel (wollegras) bioenergetische beschadiging door technisch opgewekte stralingsvelden en door geopathogene stoor zônes physiek te demonstreren is. Kortom de werking van turf bedtextiel of wollegras textiel is aantoonbaar.

Wilt u hier meer informatie over ontvangen? Stuurt u ons dan een email of neem telefonisch contact met ons op: 020 - 303 1179

Meer informatie
levertijd 0 - 8 weken
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!