Gestoffeerd bedframe CLIA 1 duurzaam

Gestoffeerd bedframe CLIA 1 duurzaam

Dormiente lattenbodem Physioform Pro S

Dormiente lattenbodem Physioform Pro S

Prolana matras Ronja Plus

Het Prolana matras Ronja Plus heeft een stabiele kern van kokos vezel. De stevige, ademende kokoskern van het Prolana matras wordt omhuld met biologische scheerwol of bio katoen. De biologisch katoenen matrashoes is wasbaar tot 60 graden.

Keuze: comfortlaag biologische scheerwol of biologisch katoen. Kies uw voorkeur. 
Hoogte matras: 8 cm
Afmeting: 60x120 cm of 70x140 cm
Maatwerk: is mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Fairrubber Biologische scheerwol Biologisch katoen 

€ 219,00

Belangrijke specificaties van ledikant matras Ronja Plus:

Merk: Prolana
Afmetingen: 60x120, 70x140 cm. Maatwerk is mogelijk; neem hiervoor contact met ons op.
Kleur: Off white
Kern: 6 cm 100% gelatexeerd kokos
Materiaal: U kiest of de kokos met een biologisch wollen of biologisch katoen laag wordt omhuld.
Tijk: 100% katoen. kbA gecertificeerd GOTS, jacquard, met driezijdige ritssluiting.
Wasbaar: Ja, op 60 graden.
Totale matrashoogte: 8 cm (maat 60x120 en 70x140 cm)

Keerbaar: Het matras is keerbaar.
Onderhoud: Laat het kindermatras ademen door de deken of het dekbed terug te slaan.
Gebruik een goede molton en matrasonderlegger onder en om het kindermatras, zodat het kindermatras zo schoon en droog mogelijk blijft.
Het matras nooit stofzuigen.
Keurmerken: kindermatras: QUL
Katoen en wol GOTS, kbA, kbT gecertificeerd (Kontrolliert biologische anbau, Kontrolliert biologische Tierhaltung)

Handgemaakt biologisch ledikant matras van stabiel kokos

De stabiele kokoskern is gelatexeerd en krijgt daardoor een flexibeler karakter. Verticaal veren de kokosvezels iets terwijl het horizontaal star is. Door deze natuurlijke buigzaamheid is gelatexeerd kokos ideaal voor wiegmatrassen, babymatrassen en kindermatrassen. Het ligoppervlak is elastisch, de zijden niet. Knietjes of armpjes van uw baby kunnen daardoor niet verstrikt raken tussen de wieg en het matras.

Omhulsel matras kokoskern in biologische wol òf katoen

Bij ledikant matras LARA Plus van Prolana kunt u de kokos/natuurlatex kern laten omhullen met biologische scheerwol of biologisch katoen. Katoen is iets koeler en luchtiger en geeft geen klachten bij allergie. Scheerwol heeft de eigenschap om redelijk snel een stabiele warmte af te geven, en neutraliseert schadelijke stoffen uit de lucht. Voor allergie gevoeligheid is wol niet zo geschikt. Beide natuurlijke materialen zorgen voor een perfect slaapklimaat met een uitgebalanceerde gezonde temperatuur en vochtbalans.

Matras Ronja Plus met wasbare tijk

De tijk heeft een driezijdige rits, is afneembaar en wasbaar tot 60 graden en dus goed geschikt voor kinderen met allergieën.

Matrassen fairtrade en biologisch

Voor de natuurlatex matrassen van Prolana wordt Fair Trade rubber van FSC gecertificeerde rubberbomen gebruikt. De katoen is kbA gecertificeerd en afkomstig van biologische landbouw. Met de koop van een Prolana matras ondersteunt u dus de Fair Trade-Projecten van Fair Rubber.

De Premium kwaliteit van Prolana

Van baby slaapzak tot dekbed, van matras tot hoofdkussen - elk Prolana product levert een actieve gezondheidsbijdrage. Want Prolana gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen. Het bedrijf verwerpt agrarische chemie, zoals pesticiden en chemische meststof. En dat komt niet alleen ten goede van u, als ook van alle mensen, die meewerken aan de ontwikkeling en productie van een Prolana produkt. Een wereld die vrij is van schadelijke stoffen is reeds lang verleden tijd. Daarom worden alle Prolana producten streng getest door onafhankelijke laboratoria. En dat betekent dat Prolana producten zo arm als mogelijk zijn aan schadelijke stoffen. Waar mogelijk gebruikt Prolana biologisch gecertificeerde grondstoffen. De natuurlijke materialen, welke nog geen biologische certificering kunnen krijgen, worden ingekocht bij bedrijven, die de eigenaren van Prolana persoonlijk kennen. De gehele productieketen, die start bij de ruwe materialen, komt overeen met de standaarden van IVN, GOTS, en FSC®.

Vakmanschap

Alle Prolana eco matrassen worden met de hand gemaakt in de eigen werkplaats in Duitsland vlakbij de Bodensee.

Meer informatie
levertijd Circa 4 weken