Prolana kameelhaar dekbed SIBARI lente herfst

Prolana kameelhaar dekbed SIBARI lente herfst

Biologisch voedingskussen spelt ecologisch Prolana

Biologisch voedingskussen spelt ecologisch Prolana

Prolana wollen dekbed CESENA 4-seizoenen ecologisch

Het wollen 4-seizoenen dekbed CESENA van Prolana is gevuld met biologische wol. De gebreide jersey biologisch katoenen tijk is heerlijk zacht. Het wollen dekbed bestaat uit twee delen, een zomerdeel en een lente/herfst deel. Beide delen zijn makkelijk met elkaar te verbinden door de katoenen bandjes.

Wol kan tot 1/3 van het eigen gewicht aan vocht opnemen zonder nat aan te voelen. Een wollen dekbed ademt en slaapt dus lekker aangenaam droog.

In vergelijking met een merino wollen en kameelhaar dekbed, is een wollen dekbed het zwaarst en het minst soepel (drapeerbaar).

Vanaf € 468,00
Nog %1 beschikbaar

Belangrijke specificaties wollen dekbed Cesena:

Merk: Prolana
Materiaal: 100% schapenwol
Tijk: 100% biologisch katoen satijn kbA
Warmteklasse: 2+3=1
Geschikt voor: Het hele jaar
Soort: 2-delig dekbed van schapenwol

Kleur: Off-white
Gewichtsklasse: redelijk zwaar

Onderhoud: Natuurlijke materialen hebben van nature een zelfreinigend vermogen. Het wollen dekbed dagelijks opschudden, regelmatig luchten. Bij een vlekje plaatselijk met weinig water en zachte zeep reinigen. Een wollen dekbed is niet wasbaar, wassen vernietigt de bijzondere eigenschappen van schapenwol.

Zorgeloos bestellen en gratis thuisbezorgd

Zorgeloos online bestellen of bezoek onze showroom. Bij Bedaffair.nl kunt u makkelijk online bestellen en betalen. Uw bestelling wordt gratis thuisbezorgd. Naast onze webwinkel, kunt u veel van het assortiment van Bedaffair in onze showroom bezichtigen op Amsterdam-IJburg. Vrij parkeren voor de deur. Makkelijk bereikbaar via Tram 26 vaaf het Centraal Station Amsterdam.

De eigenschappen van schapenwol haar op een rij:

- Redelijk zwaar 
- Ademend, vochtregulerend
- Tijk van zacht gebreid jersey, biologisch katoen 
- Verwarmend dekbed bij koude

De Premium kwaliteit van Prolana

Van baby slaapzak tot dekbed, van matras tot hoofdkussen - elk Prolana product levert een actieve gezondheidsbijdrage. Want Prolana gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen. Het bedrijf verwerpt agrarische chemie, zoals pesticiden en chemische meststof. En dat komt niet alleen ten goede van u, als ook van alle mensen, die meewerken aan de ontwikkeling en productie van een Prolana produkt. Een wereld die vrij is van schadelijke stoffen is reeds lang verleden tijd. Daarom worden alle Prolana producten streng getest door onafhankelijke laboratoria. En dat betekent dat Prolana producten zo arm als mogelijk zijn aan schadelijke stoffen. Waar mogelijk gebruikt Prolana biologisch gecertificeerde grondstoffen. De natuurlijke materialen, welke nog geen biologische certificering kunnen krijgen, worden ingekocht bij bedrijven, die de eigenaren van Prolana persoonlijk kennen. De gehele productieketen, die start bij de ruwe materialen, komt overeen met de standaarden van IVN, GOTS, en FSC®.

Vakmanschap

Alle Prolana dekbedden van natuurlijke materialen worden met de hand gemaakt in de eigen werkplaats in Duitsland vlakbij de Bodensee.

Meer informatie
levertijd - circa 3 tot 6 weken