Yak wol dekbed VINCENZA jak zomer Prolana

Yak wol dekbed VINCENZA jak zomer Prolana

TEAM 7 elastische lattenbodem metaalvrij AOS slaapsysteem

TEAM 7 elastische lattenbodem metaalvrij AOS slaapsysteem

Prolana wollen onderdeken CESENA zwaar biologisch

De wollen onderdeken CESENA is lekker dik gevuld met biologische wol. De vulling van de onderdeken heeft Prolana gevuld met maar liefst 1000 g/m2. In vergelijking met de CESENA LIGHT scheelt dat 500 g/m2. De heerlijke zachte tijk is gemaakt van biologisch gebreid jersey katoen. Door de elastische spanbanden op de hoeken blijft de wolllen onderdeken prima op  het matras liggen.

Biologisch wollen onderdeken Cesena 

Een biologisch wollen onderdeken beschermt uw matras, waardoor uw matras langer meegaat. Wol kan tot 1/3 van het eigen gewicht meer aan vocht opnemen, zónder nat aan te voelen. U slaapt dus altijd droog en comfortabel. Wol houdt zowel in koele als in warme nachten de temperatuur constant.

Biologische wol Biologisch katoen

Vanaf € 149,00
Nog %1 beschikbaar

Specificaties van onderdeken zwaar Cesena:

Merk: Prolana
Type: Wollen onderdeken
Vulling: 100% lamscheerwol kbT
Geschikt voor: Iedereen die een zachter en aangenamer willen slapen. Ook ideaal voor mensen die veel zweten.
Maten: Alle standaard maten en op aanvraag in elke maat leverbaar
Comfort: Voelt zeer zacht en flexibel, warmte- en vochtregulerend

Hygiënisch: Zelfreinigend. Huismijtproof en schimmelwerend, geschikt voor allergie patiënten. (Neem antihuisstofmijtbehandeling mogelijk.)
Onderhoud: Laat uw wollen onderdeken iedere ochtend ademen door het dekbed terug te slaan. 
De onderdeken nooit stofzuigen. 

Biologisch wol heeft bijzondere eigenschappen

De eigenschappen van natuurlijke haren zoals schapenwol gaan vèèl verder dan brandwerendheid, elasticiteit en het behouden van een consistente warmte. Wol kan gevaarlijke zuren (denk aan zure regen, zoutzuur) en gifstoffen die de gezondheid schade (zoals sigarettenrook) toebrengen neutraliseren en absorberen. Onze biologische topdekmatras van biologische wol, is gemaakt van één van de meest verrassende, prachtige, natuurlijke materialen.

Lees meer over de bijzondere eigenschappen van biologische wol >

Natuurlijke antihuisstofmijt behandeling met Neem

De onderdeken kan behandeld worden met Neem, dit is een natuurlijk middel dat de onderdeken 2 jaar vrijhoudt van huisstofmijt. Er is tevens een onderhoudsspray verkrijgbaar om de onderdeken daarna ook te beschermen. Hier staat een uitgebreidere beschrijving: Neem antihuisstofmijt behandeling.

De Premium kwaliteit van Prolana

Van baby slaapzak tot dekbed, van matras tot hoofdkussen - elk Prolana product levert een actieve gezondheidsbijdrage. Want Prolana gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen. Het bedrijf verwerpt agrarische chemie, zoals pesticiden en chemische meststof. En dat komt niet alleen ten goede van u, als ook van alle mensen, die meewerken aan de ontwikkeling en productie van een Prolana produkt. Een wereld die vrij is van schadelijke stoffen is reeds lang verleden tijd. Daarom worden alle Prolana producten streng getest door onafhankelijke laboratoria. En dat betekent dat Prolana producten zo arm als mogelijk zijn aan schadelijke stoffen. Waar mogelijk gebruikt Prolana biologisch gecertificeerde grondstoffen. De natuurlijke materialen, welke nog geen biologische certificering kunnen krijgen, worden ingekocht bij bedrijven, die de eigenaren van Prolana persoonlijk kennen. De gehele productieketen, die start bij de ruwe materialen, komt overeen met de standaarden van IVN, GOTS, en FSC®.

Meer informatie
levertijd ca 4 weken