Eco matras NELE Plus Prolana 1-persoons kokos natuurlatex

Eco matras NELE Plus Prolana 1-persoons kokos natuurlatex

Kruik met hoes Prolana warmwaterkruik met hoes biologisch katoen

Kruik met hoes Prolana warmwaterkruik met hoes biologisch katoen

Natuurlatex matras TOM Plus eenpersoons ecologisch Prolana

Het natuurlatex matras TOM Plus van Prolana is een wat puntelastischer doch stabiel matras in vergelijking met matras NELE Plus. Geschikt voor jonge en oudere kinderen tot 50 kg. De hoogte is 11 cm. Matras TOM Plus heeft een kern van 100% natuurlatex. De wasbare tijk is gemaakt van 100% biologisch katoen.

De natuurlatex kern van matras TOM Plus kunt u of laten omhullen met biologische wol òf met biologische katoen. Beide natuurlijke materialen zorgen voor een optimale vochtregulatie van dit comfortabele matras.

Hoogte matras: 11 cm 

Advies: Dit matras heeft een matrasbeschermer nodig (tussen lattenbodem en matras).

Fair Trade rubber Biologische wol Biologisch katoen

Vanaf € 429,00
Nog %1 beschikbaar

Belangrijke specifaties van natuurlatex matras TOM Plus:

Merk: Prolana
Afmetingen: 80x200, 90x190, 90x200, 100x200, 140x200 cm
Kleur: Off white
Kern: 7,5 cm 100% natuurlatex
Materiaal: U kiest of de kern met een biologisch wollen of biologisch katoen laag wordt omhuld.
Tijk: 100% katoen. kbA gecertificeerd GOTS, jacquard, met driezijdige ritssluiting.
Wasbaar: Ja, op 60 graden.
Totale matrashoogte: 11 cm
Voor wie: voor kinderen van 5 - 16 jaar

Keerbaar: Het matras is keerbaar.
Onderhoud: Laat het junior eco matras NELE Plus ademen door de deken of het dekbed terug te slaan.
Gebruik een goede molton en matrasonderlegger onder en om het junior eco matras, zodat het matras zo schoon en droog mogelijk blijft.
Het matras nooit stofzuigen.
Keurmerken: natuurlatex matras: QUL
Katoen en wol GOTS, kbA, kbT gecertificeerd (Kontrolliert biologische anbau, Kontrolliert biologische Tierhaltung)

- Lees meer over de bijzondere eigenschappen van biologische wol >

Omhulsel matras kokoskern in biologische wol òf katoen

Bij ledikant matras TOM Plus van Prolana kunt u de kokos/natuurlatex kern laten omhullen met biologische scheerwol of biologisch katoen. Katoen is iets koeler en luchtiger en geeft geen klachten bij allergie. Scheerwol heeft de eigenschap om redelijk snel een stabiele warmte af te geven, en neutraliseert schadelijke stoffen uit de lucht. Voor allergie gevoeligheid is wol niet zo geschikt. Beide natuurlijke materialen zorgen voor een perfect slaapklimaat met een uitgebalanceerde gezonde temperatuur en vochtbalans.

Matras TOM Plus met wasbare tijk

De tijk heeft een driezijdige rits, is afneembaar en wasbaar tot 60 graden en dus goed geschikt voor kinderen met allergieën.

Matrassen fairtrade en biologisch

Voor de natuurlatex matrassen van Prolana wordt Fair Trade rubber van FSC gecertificeerde rubberbomen gebruikt. De katoen is kbA gecertificeerd en afkomstig van biologische landbouw. Met de koop van een Prolana matras ondersteunt u dus de Fair Trade-Projecten van Fair Rubber.

De Premium kwaliteit van Prolana

Van baby slaapzak tot dekbed, van matras tot hoofdkussen - elk Prolana product levert een actieve gezondheidsbijdrage. Want Prolana gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen. Het bedrijf verwerpt agrarische chemie, zoals pesticiden en chemische meststof. En dat komt niet alleen ten goede van u, als ook van alle mensen, die meewerken aan de ontwikkeling en productie van een Prolana produkt. Een wereld die vrij is van schadelijke stoffen is reeds lang verleden tijd. Daarom worden alle Prolana producten streng getest door onafhankelijke laboratoria. En dat betekent dat Prolana producten zo arm als mogelijk zijn aan schadelijke stoffen. Waar mogelijk gebruikt Prolana biologisch gecertificeerde grondstoffen. De natuurlijke materialen, welke nog geen biologische certificering kunnen krijgen, worden ingekocht bij bedrijven, die de eigenaren van Prolana persoonlijk kennen. De gehele productieketen, die start bij de ruwe materialen, komt overeen met de standaarden van IVN, GOTS, en FSC®.

Vakmanschap

Alle Prolana eco matrassen worden met de hand gemaakt in de eigen werkplaats in Duitsland vlakbij de Bodensee.

Meer informatie
levertijd 4 weken