Natuurlatex topper Sensible Dormiente eco bio

Natuurlatex topper Sensible Dormiente eco bio

Natuurlatex topmatras KOMFORT latex topper Dormiente bio eco

Natuurlatex topmatras KOMFORT latex topper Dormiente bio eco

Rol lattenbodem verend FLEXIBEL beukenhout Dormiente

Een verende rol lattenbodem FLEXIBEL van beukenhout van het kwaliteitsmerk Dormiente. De rolbodem of rol lattenbodem volstaat prima als lattenbodem voor een volwassen of kinderbed. Het Europees beukenhout is een hardhout. Een waarborg voor een duurzaam, hoge kwaliteit lattenbodem voor dagelijks gebruik. En dat is wel anders met rolbodems met zeer goedkope prijzen. In tegenstelling tot zeer goedkope rolbodems, gelamineerd beukenhouten latten zijn extra sterk.

Verkrijgbaar in lengtematen 200 en 220 cm. Voor een 190 of 210 cm rol lattenbodem kunt u eenvoudig een lat uit de rolbodem verwijderen of omslaan.

PRIJS IS PER SET VAN 2 STUKS. VANAF 120 CM BREED IS DE PRIJS PER STUK.

Vanaf € 175,00
Nog %1 beschikbaar

Belangrijke specificaties van de rollattenbodem Flexibel:

Merk: Dormiente
Type: Lattenbodem die oprolbaar is en bolle latten heeft (verend)
Afmetingen: 70/80/90/100/120/140x200/210/220 cm
Materiaal: Gelamineerd beukenhout, 100% katoenen band
Latten: 21 gelamineerde beukenhouten latten
Hoogte: ca. 9 cm
Metaalvrij: Ja

Aanpassing hardheid

De verstelbaarheid van de rol lattenbodem is aan te passen in stugger of soepeler. Met een theelepel kunt u de latten meer van elkaar of naar elkaar verplaatsen.

Rollattenbodem

De rol lattenbodem FLEXIBEL bestaat uit verende beukenhouten latten. Het voelt als een stevige bedbodem. De rol lattenbodem is gemaakt van gelamineerd beukenhout. De latten zijn bevestigd in een zuiver katoenen band. 15 mm hoogte. 21 latten. Geschikt voor ieder bed met draaglijsten.

Voordelen op een rij:
- Makkelijk, eenvoudig flexibele bedbodem
- 100% Katoenen band verhindert hinderlijk kraken
- Ideaal voor bedden met een geringe inzinkdiepte
- Aanpasbaar in hardheid
- Metaalvrij

Dormiente

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen en slaapproducten bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde matrassen en gezonde slaapproducten.

Missie Dormiente

De missie van Dormiente is het bedenken en produceren van gezonde matrassen, lattenbodems, massief houten bedden en metaalvrije boxsprings, kussens van natuurlijke materialen en biologisch beddengoed. De matrassen, bedden, lattenbodems en beddengoed worden allemaal gemaakt van natuurlijke materialen. Zij willen met deze slaapproducten, met als basis natuurlijke materialen, de slaapkamer vrij houden van schadelijke stoffen.

Duurzaamheid volgens Dormiente

De matrassen, bedden, lattenbodems en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel, beukenhout en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen.

Meer informatie
levertijd 3 - 4 weken