Design bijzettafel rond MARTO massief hout

Design bijzettafel rond MARTO massief hout

Wollen dekbed 4-seizoenen biologisch wol

Wollen dekbed 4-seizoenen biologisch wol

Ronde bijzettafel DONNA massief hout Holzmanufaktur

De leuke ronde bijzettafel DONNA heeft een hoogte van 22,5 cm. Het ronde tafelblad van bijzettafel DONNA is prachtig afgerond. Het geeft de bijzettafel een fijne, vriendelijke uitstraling. DONNA is een vakkundig bewerkte bijzettafel. En gemaakt volgens pure edele handwerkkunst. Het blad van de DONNA bijzettafel wordt gedragen door schuine poten die bijzonder stabiel zijn.

- Het DONNA bijzettafeltje is ook laag en rechthoekig verkrijgbaar. Ideaal om te gebruiken op schoot in bed of op de bank.

EIGENSCHAPPEN BIJZETTAFEL MARTO:

Verkrijgbaar in 8 verschillende houtsoorten
Hoogte: 42 cm
Doorsnede blad: 45 cm

Nog %1 beschikbaar

Specificaties rechthoekige bijzettafel DONNA:

Merk: Holzmanufaktur
Type: Donna
Materiaal: massief hout
Houtsoorten: verkrijgbaar in 8 verschillende houtsoorten (kernbeuken, beuken, esdoorn, wildeiken, eiken, kersen, wild noten, noten)
Afgewerkt: Biologisch olie en het was van Naturhaus Rosenheim, lades kunnen bij keuze wit gelakt
Hoogte: 22,5 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 40 cm

HOLZMANUFAKTUR

Al meer dan 35 jaar perfectie

Het bedrijf Holzmanufaktur is in 1979 opgericht als meubelmakerscollectief. Het op een menselijke samenwerken met elkaar en het onderling vertrouwen is nog altijd de basis van de gemeenschappelijke scheppingskracht. Op dit moment zijn er meer dan 30 meubelmakers en meester-meubelmakers, verkoopmedewerkers en leerjongens, een kokkin en wisselende stagiaires actief bij Holzmanufaktur.

Massief houten bedden en meubels worden bij Holzmanufaktur ontworpen in cooperatie met architecten en meubel designers. Elk bed, nachtkastje, bijzettafeltje of ander meubel van Holzmanufaktur is zeer verfijnd in details en geperfectioneerd in afwerking. Wij tonen u graag een aantal massief houten Holzmanufaktur meesterstukken in onze showroom. Zo ontdekt u de hoogwaardige kwaliteit van authentiek ambachtelijk vakmanschap. Voor inspiratie kunt u in onze webshop de collectie bekijken. Ook is er een prachtige brochure beschikbaar.

ONDERHOUD VAN MASSIEF HOUTEN DESIGN TAFELS EN BIJZETTAFELS

Voor het onderhoud van het massief houten design tafels en bijzettafels, bijpassende nachtkastjes en commodes adviseren wij onze natuurlijke meubelolie.

LEVERING EN BEZORGING

Bedaffair verzorgt de bezorging en optioneel de montage door geheel Nederland en België. Naast onze webwinkel, kunt u het assortiment van Bedaffair collectie in onze 800 m2 showroom bezichtigen te Heemstede (Zuid Haarlem). Vrij parkeren voor de deur. Makkelijk bereikbaar via openbaar vervoer vanaf station Hoofddorp of Haarlem.

Meer informatie
levertijd 6 - 8 weken