Matras oplegger katoen FIRENZE katoenen onderdeken wasbaar Prolana

Matras oplegger katoen FIRENZE katoenen onderdeken wasbaar Prolana

TEAM 7 design kapstok HOOD hout staand

TEAM 7 design kapstok HOOD hout staand

Salontafel HI! bijzettafel hout en glas en leeslamp optie Team 7

De nieuwe salontafel HI! van Team 7 is door haar veelzijdigheid al direct een fijne huisgenoot. De bijzettafel heeft een elegante houten onderstel en kan geleverd worden met een houten blad of een glazen blad. Typerend voor hi! is het houten onderstel dat doorloopt over de rand van het tafelblad. Het startpunt voor slimme extra uitbreidingen. De hoogwaardige verbinding van de afzonderlijke massief natuur houten poten en al even mooie ambachtelijk pen-en-gat-verbindingen.

Kenmerkend van het merk Team 7 zijn de details: De elegante lederen bies van de basisuitvoering is behalve een designtoets ook een handige greep om de hi! te verplaatsen. En in combinatie met het leeslampje oftewel draai-, kantel- en richtbare ledverlichting wordt de hi! een echte hi!-light in de woon- of slaapkamer als perfecte leeslamp.

Extra:
- Gewicht: slechts 1,6 kg
- mooie ambachtelijke pen-gat-verbindingen
- massief natuurhout

- Lees meer over Team 7 >>

Vanaf € 399,00
Nog %1 beschikbaar

Specificaties van bijzettafel / salontafel HI!:

Merk: Team 7
Type: Salontafel / bijzettafel
Houtsoort: Massief natuur hout, keuze uit eiken, eiken witte olie en noten
Afwerking: Natuurlijke plantaardige olie
Afmetingen: 
hoogte: 50 cm
breedte: 39 doorsnede blad
leeslamp: 100 cm hoog, 35 cm breed

Oostenrijkse ambachtelijke kwaliteit

Elk TEAM 7 meubel is een uniek stuk, met veel handwerk gemaakt door ervaren meubelmakers volgens de Oostenrijkse ambachtelijke traditie. Vakmanschap in houtbewerking wordt bij TEAM 7 van generatie op generatie doorgegeven en garandeert de hoge kwaliteit van elke TEAM 7 meubel.

Duurzaam en waardevast

TEAM 7 creërt niet alleen meubelen maar ook waarde. Robuust, stabiel hout schenkt TEAM 7 meubelen een lange levensduur. Het behoudt zijn expressieve kracht over de jaren en wint nog aan waarde. Geen ander materiaal veroudert zo waardig als echt natuurhout.

TEAM 7

Het Oostenrijkse merk Team 7 maakt meubels sinds 1959. Die ervaring kunt u zien en voelen. Team 7 maakt natuurhouten meubels voor alle woonruimtes en biedt geraffineerde oplossingen voor elk interieur. Team 7 werkt samen met 's werelds beste designer: de natuur. Duurzaamheid begint bij Team 7 met design. Meubels uit zuiver natuurhout zorgen voor een gezonde woonomgeving. Geen wonder, want bomen komen uit gezonde duurzaam beheerde bossen. Team 7 heeft het volledige productieproces van boom tot afgewerkt meubel in de hand. Daardoor kunnen zij de milieuvriendelijke productie van hun natuurhouten meubelen garanderen.

Meer informatie
levertijd 6 - 8 weken
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!